Tātad, beidzot noskatījos filmu "2012"

"2012" ir kārtējā amerikāņu radītā katastrofu filma, kurā apspēlēts temats, kas notiktu, ja pienāktu pasaules gals. Šajā gadījumā unikālu seismisko aktivitāšu dēļ zeme sāk sabrukt. Arī šajā gadījumā pirmā apdraudētā vieta ir ASV. Kā vienmēr ir galvenais varonis, kas par spīti ntajām grūtībām vienmēr izkuļas cauri sveikā pat bez mazākās skrambiņas. Filmā protams iet bojā lielākā daļa pasaules iedzīvotāju un palikušies sāk jaunu dzīvi.

Sniegšu nelielu manu vērtējumu.

Tātad šī ir sliktākā katastrofu filma kādu esmu redzējis. pēc šīs filmas nokatīšanās ir radies iespaids, ka zem mums ir tik daudz ar gaisu pildītas alas, ka mēs jebkurā vietā varam iebrukt. Protams tas ir iespējams nelielos apgabalos, bet ne jau visur. Respektīvi - 2012. zeme palaidīs purkšķīti un mēs visi mirsim.

Aktieru sniegums kaastrofāls - Ja fonā esošie aktieri ik pa laikam blenž kamerā un un pat galveno lomu atveidotāji to izdara - nav forši.

Klišejas, klišejas, klišejas... Tik garlaicīgi, ka katru nākošo kadru jau zināji, jo tas bija redzēts ntās reizes. Un vēl tas trakais limuzīna brauciens - Kaut ko tādu izdomāt ir jāprot.

Protams nevar nepieminēt filmas beigas. rodas iespaids, ka pat tad, ja bojā gājuši 99, 9 % pasaules iedzīvotāju, tas ir happy end.

Specefekti? Dazī bija skatāmi, bet nu beisiklī tik draņķīgi sataisīti, ka zūd ticamības efekts. Piemēram krītošie degosīe akmeņi izskatījās vienkārši smieklīgi.

Un kāda velna pēc 2 krievi runā  savā starpā ar nenormālu akcentu angliski? CVai arī tibetiešu puisis nez kāpēc runā ar nenormālo angļu akcentu, bet angliski nerunā.

Arī tas, ka galvenais runātājs mūždien ir amerikas prezidents (turklāt jau atkal melnādainais) šķiet diezgna nodrāzti un klišejiski.

Kopējais vērtējums - 3.6 Kāpēc? Nav šī filma nesekmīga, bet nu neko vairāk nav pelnījusi.

Laboja Styrnucis, labots 1x