Jā, atzīstu, reizēm uzlieku banu, bet pēc tam aizmirstu to noņemt vai arī vienkārši netieku pie neta, lai to izdarītu. Tāpat arī saprotu, ka ir normāli saņemt pārmetumus par to. Tās ir vienkārši cilvēcīgas dusmas, kas savā ziņā priecē - cilvēkam patīk uzturēties šajā lapā un tas jau ir pozitīvi. Tomēr ir lietas kuras nesaprotu. Kāpēc nevar pārmest civilizēti, nevis nosaukt par kretīnu (tā starp citu ir slimība, turklāt ļoti smaga un cik zinu es ar tādu neslimoju) memmīti (kāds tam sakars ar aizmāršību?). Domāju šajā vietā pareizāk būtu bijis aizmārša, trulprātiņš, vecais āzis, banāns, āpša purkšķītis vai kas tamlīdzīgs. Un kā domājat jūs?
   Re, man pat nebija ar bezjēdzīgiem tekstiem pārpilna atkāpe. Ziniet? Tas ir biedējoši. Laikam neprotu iesākt rakstīt bez savdabīgas lirikas (tiesa - pelnīt ar tādu nesanāks). Ko jūs man padarīsiet? Es no zvaigznēm esmu... varbūt. Un tur visi tādi, ja tur vispār vēl kāds ir. Bet nu jāmet lirika pie malas un jābrien nopietnās pērnajās lapās.
   "Vēeeeel viens gads ir beidzies" skanēja kāda dziesma pa rādžiņu. Te nu man jāpiekrīt. Savā ziņā esmu izredzēts - esmu pieredzējis kā mainās gadu tūkstotis, lai gan te var pastrīdēties par to, no kā skaitām gadus. Šis gads diezgan svarīgs manā dzīvē būs. Galu galā pabeigšu 12. klasi un došos tālāk. Kurp tieši - to pat skudru koka miza nezin.
    Pirms pāris dienām pie mani bija 6gadīgais brālēns. Es uzzināju, ka vairs neprotu spēlēties. Nezinu kāpēc, bet tas mani radīja drausmīgas skumjas un apziņu, ka bērnību vairs nekad neatgriezt. Reizēm vēlos, kaut būtu iespēja kaut 1 dienu atkal būt bērnam, bet nespīd. Drīzāk dabūšu to laiku kad man būs visādas gudras lietas kā nodokļi, komunālie maksājumi un citas pieaugušo padarīšanas. Biedējoši, ne?
   Un kas ir laime? To tak var uztvert tik dažādi. Nesen redzēju 2 meitenes. Viena slidoja ar otras slidām. Pirmā priecājās par to, ka slido, bet otra par to, ka otra priecājās. It kā viens neliels Notikums (2008), bet 2 cilvēki uz mirkli aizmirsa savas bēdas un ļāvās priekam. Pirmajā ši gada dienā staigāju pa mežu un purināju no eglēm sniegu, un priecājos, jo izskatījās varen jauki. Varbūt arī mums visiem vajadzētu meklēt labo sīkumos un pasmaidīt maķenīt biežāk.
   Un nobeigumā. Ok Wracker One, Skarlis2, eedgarss, Purawskis uzvedās kā pamuļķi, bet, atvainojiet, viņi ekselenti atdzīvina lapu. Vai tāpēc viņi jāsoda par to, ka rada mums smaidu? Protams nav manā kompetencē to izlemt un tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis.

Jūsu savdabīgi domājošais Latgals16

P.S. Rudzi ir gatavi un bauda ziemas priekus