Sveiki mīlīši smile_mini.gif

 

   Ārā šobrīd ir +17 grādi un ir izzudušas jebkādas cerības uz baltiem Ziemassvētkiem. Arī Ziemassvētku sajūtu ir ļoti grūti dabūt, taču brīžiem kaut nedaudz tā parādās. Neko vēl neesmu saplānojis svētkiem, bet nekas jauks nespīd. Citā brīvprātīgo organizācijā, kur arī ir viena meitene no Latvijas, Ziemassvētku vakarā rīko baļļuku un mēs visi esam ielūgti, bet es to laikam izlaidīšu. Iemesli? 
       1.negribas maksāt 30 liru (nedaudz vairāk kā 10 latu) dalības maksu, lai arī ēdieni un dzērieni būšot nodrošināti. Anyway, summa ir astronomiska un zinu, ja nāktu ar groziņiem, līdz tādai summai neaizvilktu
       2.lai arī tur būs daudz eiropiešu, visticamāk skanēs turku mūzika, labākajā gadījumā ārzemju, bet ne Ziemassvētku. tas nozīmē, ka no Ziemassvētkiem tur nebūs ne smakas
       3.kāda, sasodīts, tusēšanās Ziemassvētku vakarā, kas aprasti ir kluss un mierīgs vakars ģimenes lokā (vismaz man)? Ja vēl tas pasākums būtu vismaz Ziemassvētkos, nevis Ziemassvētku vakarā, tad apdomātu.
   Par pozitīvākām lietām runājot. Beidzot esmu ticis vaļā no veselības problēmām, vairs neesmu saaukstējies un auss ar nesāp. Mums ir arī saplānota darba nedēļa un apmēram ir darba plāns, bet tā kā šajā dienasgrāmatas ierakstā ievēroju klavieru principu (melnais taustiņš, baltais taustiņš) un sāku es ar baltu (ja skaita atkāpi, kas sastāv no "Mīļā Ieva", tad nākamajā atkāpē atkal melnais, jo šī tā kā arī bija "baltā taustiņa" atkāpe.
   Nu jā, laikam jau esmu teicis, ka koordinators ir sakarīgs cālis, bet absolūti nekam nederīgs koordinators, kuram ir talants sabojāt garastāvokli. Laikam viņš mani uztver kā draudu, jo no rīta uzdevu viņam jautājumus saistītus ar projektu un mūsu problēmām bosa klātbūtnē un viņam kbija problēmas uz jautājumiem atbildēt, jo savus solījumus nav turējis un reāli bremzē projektu šobrīd. Es laikam neesmu labs brīvprātīgais priekš viņa, jo gribu kaut ko darīt, nevis bezjēdzīgi nosist laiku. Tāda sajūta, ka viņam svarīgāka ir publicitāte nevis vēlme darīt kaut ko sabiedrības labā. Piemērs - AIDS dienas prezentāciju, kuru principā sagatavojām bez viņa palīdzības, viņš runājot ar cilvēkiem uzņēma uz sevi - ka viņš to ir paveicis. Protams arī avīzei viņš pa skaisto nopozēja. Protams, klāt vēl nāk fakts, ka es un moldāvs neesam īstermiņa poļu meitenes (kuras bez maz vai uz rokām tika nesātas, kamēr mums lāga turku valodas stundas nevar nodrošināt).
   Nē, nu ok, nedomājiet, ka esmu emo. Vispār man pašsajūta ir laba. Ir palikušas 40 dienas līdz brīdim, kad atgriezīšos mājās. Esmu apņēmies atlikušo laiku pavadīt pēc iespējas labāk un satikt draugus, lai dažas dienas pirms projekta beigām dotos pāris dienas pavadīt Stambulā.
Kā zināms, vietām klavierēm ir 2 baltie taustiņi pēc kārtas (si un do vai mi un fa). Arī šīm klavierēm tā ir. Sanāk 2 puslīdz pozitīvas atkāpes pēc kārtas. Lai jums priecīgi un balti Ziemassvētki 
P.S. tagad nāk arī klavieru vāks. Visu labu mīlīši ^^

Laboja Styrnucis, labots 2x