Sveiki mīlīši. Kamēr ārā gaisa temperatūra turas zem nulles, es sēžu pie klēpja datora un rakstu to, ko jau parasti rakstu. Šodien pat nezinu ar ko sākt. Laikam sākšu ar to, ka ir apnicis tas lockerzisms un vispār tā štelle nerullē.
   Ziniet, tomēr viņi ir apbrīnojami. Ieliek reizi mēnesī pāris preces un melnie tūkstoši skrien reģistrēties cerot uz gaisa pilīm un debesmannas kalniem, bet viss ko tur var dabūt ir konfekšu kastītes un nevis debesmanna. Jau fakts, ka tur nav debesmannas mani pamatīgi apbēdināja, kur nu vēl tas, ka neko sakarīgu nevar dabūt cray_mini2.gif . Eh, ko es te muldu. Jums pašiem ir galva uz pleciem, bet vai tur kaut kas ir iekšā - nemāku spriest. Varbūt dažam galva dota vien tapēc lai ūdens vēderā nelīst. Domājiet mīļie cilvēki. wink_mini.gif
   Atgriežoties pie tā, kā kļūst vēss. Arī ziemassvētki tuvojas. Patiesībā pēdējos gados ziemassvētki ir kļuvuši par kaut kāda veida komercsacensību. Veikali grābj naudu uzliekot "atlaides". "Pērciet to, pērciet šito, savādāk jūsu ziemassvētki nebūs pilnīgi".  Droši vien atkal kāds neaudzināts bērns kauks, ka viņam vajag vairāk un labākas dāvanas, turklāt viņš tās dabūs, kamēr blakus, un iespējams vairāk kā citus gadus, būs bērni, kuriem vecāki nevar atļauties neko īpašu. Toties to, ko viņi saņem, viņi saņem no sirds. Tagad vairāk neiedziļināšos, nāks tuvāk, gan atgriezīšos vēl pie tēmas.
   Tv šovi. "Aizmirstiet, ko ēdīsiet, aizmirstiet par komunālajiem maksājumiem, zvaniet, balsojiet, zvaniet zvaniet balsojiet, viss atkarīgs no jums". Apnicīgi un slimīgi. To zelta drudzi un lielo jautājumu vajadzētu aizvākt no televīzijas.
   Ja tā paskatās uz pavadīto laiku Gielinoras plašumos, pat rupji rēķinot lielai daļai (ieskaitot mani) sanāk, ka tur iztērēta milzīga daļa dzīves. Tas nudien ir iemesls pārdomām. Man jau nu noteikti.
  Vai es jau teicu, ka man riebjas dzirdēt apkārt krievu lamuvārdus? Ok, pašam reizēm pasprūk, bet ir taču vārdi "sasodīts, nolādēts" vai arī "ej ellē, sadedz". Skan arī labāk. wink_mini.gif
  Un tagad savtīgā daļa. Lūdzu piereģistrējieties travian no manis dotā linka un beidzot dabūnat 75 populāciju. reku saite http://www.travian.lv/?uc=lv3_7341 . Paldies tiem, kas iepriekš reģistrējās un tam 1, kas pat sasniedza 75 populāciju.
  Dodamies tālāk. Kas to būtu domājis, ka kādreiz arī latgals16 nebūs naudas p2p. Nespīd man 90 slayer laikam, pat ne 90 def =/ un arī 70 agility laikam ne =/. Ja nu vienīgi exā ir kāds, kas mani mīl un iedos 7day wally vai pat visa mēneša p2p (par ko es censtos palīdzēt kā māku).
  Un nu pie patīkamākām lietām. Paldies visiem dieviem, ka helovīni ir garām, jo naturāli krita uz nerviem. Nu Latvijā nav tādu svētku. Svētki ir Amerikā. Te tas ir kaut kāda veida, nezinu, stulbums?
  Nu ko, es iešu iekurt māju, lai nesalst kājas. Turieties mīlīši.

Jūsu Latgals16

P.S. Rudzi ir gatavi, bet tiem salst kājas.