Eh, iet jau man visādi. Notikumu daudz, bet pavēstīšu vien pāris interesantākus momentus.

Sāksim ar to, ka esmu iemācījies turciskā stilā izbļaustīties.

Nu piemēram Mersinā izbļaustījos uz britu. Kamdēļ?  Beidzot peiriebās viņa jēlie jociņi par latviešiem. Atvainojās, teica, ka mēģinās savaldīties. Nesavaldījās...  Pats vainīgs. Atriebos. Sametu sejā britu nelādzības. Kroni uzlika tas, ka viņš nevarēja atrast karti, kur būtu viņa pilsēta, kas deva patīkamu augsni. Tagad beidzot tā kā izlīgām. No savas puses esmu apņēmies riebeklības nedarīt, kamēr viņš nesāks pirmais. Cerams arī nebūs iemesla, jo nav jau viņš nemaz tik briesmīgs. Tā, ka savu EMO pie smaida nneesmu dabūjis. Baterijas ta nav =/

Otra iespēja bija izbļaustīties telefonu veikalā. Nupat jau ir pāri mēnesim, kas jau ir tā kā neatļauts. Nelāgā kārtā mani savaldīja. Līdz nākamajai pirmdienai... Ja nākamo pirmdienu nebūs ne telefonu, ne naudu nedos, nu toč no veikala ārā neiešu kamēr nebūs atrisinājuma. Tā, ka savu EMO pie smaida nneesmu dabūjis. Baterijas ta nav =/ Stulbi - 100 liras samaksātas, bet ne telefona ne  naudas jau mēnesi.

Tagad labās ziņas.

Moldāvs skaidrā latviešu valodā dungo Reiganu " čiekurus". Vēl māk pateikt labdien, labvakar, paldies, lūdzu un " Tu man besī ārā". vai nav jauki?

Un vispār, man patīk mācīties turku valodu. Rakstīt gan kaut ko turciski enriskēšu. Tik drošs par savām spējām neesmu, bet gan jau wink_mini.gif Visādā ziņā gramatika joprojām šķiet vienkārša. Kā saka hodža Huseins - matematik!

Visu labu wink_mini.gif

Laboja Styrnucis, labots 1x