Brr, nezinu, kas mani dīdīja, bet gulēt aizgāju vien 3os naktī. Sanko parkā veiksmīgi atradu meksikāņu ēstuvi un pasūtīju... Hamburgeru. Nu un? Man garšo! Tagad neliels nogurums un abloms, jo solīta bija brīvdiena, bet tāpat strādājam. Turklāt vakarā arī pirmā stunda turku valodā (2.5h garumā).

Un vēl 150 liras jau notriektas + 20 eiriki kas bija līdz. Palikušas 50 liras, 30 lati bankā un 85 eiro kabatas naudas, kurus vēl neesmu saņēmis. Esmu izlēmis nopirkt telefonu par 100 lirām priekš turku kartes. karte maksās vēl 28 liras... Baigākais bankrots briest. Kāpēc tādi tēriņi? Dzīvoklī nebija daudz svarīgu lietu kā piemēram kafijas (tas vien ir 10 liras), bēdīgi ar krūzēm un glāzēm. Plus braukts arī izbraucienos un tā tā nauda aizgāja. un vēl tak bija viskaut kas jāpērk nacionālajam vakaram. Tajā dienā 50 liras aizgāja. Tomēr rosolīts, (sastāvadaļas jāpērk lielveikalā, kas nav tā lētākā vieta) medus (12 liras).

Līdz ko saņemšu kabatas naudu daļu atlikšu pie pusdienu naudas. Principā pirmais mēnesis visgrūtākais naudas ziņā, jo ir daudz visādu blakus izdevumu, kas nepieciešami lai normāli iedzīvotos.

Un tagad labākā ziņa - manā pilsētā ir ne vien 1 Latvijas brīvprātīgā, bet veselas 3, turklāt visas dzīvo ne visai tālu no mums. 2, ja nemaldos, te būs vēl 2 mēnešus, un viena - vēl 11. Vai nav jauki?

Lasi arī https://aarchijs.blogspot.com/

Laboja Styrnucis, labots 1x