Es jums esmu apnicis ar saviem bloga rakstiem? Ko lai saka - nespīd tikt no manis vaļā, ja vien to nevēlēsies augstāki spēki (lasīt - administrācija).
   Vispār skola ir iesākusies labi. Bez traumām iztiku veselu nedēļu (Laikam jauns rekords). Šodien izvilku līdz pēdējās stundas pēdējai minūtei, kad viens kretīnisks 9.klasnieks sporta stundā ievilka man ar bučiem pa kājas pirkstgaliem. Tīšām! Un kapēc? Jo tas bija vienīgais veids kā neļaut man iesist vārtus. Nu goda vārds - nebūtu tur bijis skolotājs, es nesavaldītos. Bet tur bija skolotājs.... 
   Tagad sekos visādas random lietas, ko pēdējā laikā esmu pamanījis. Ar kvadraciklu nav gudri lidot cauri dziļām peļķēm. Ieguvums ir redzamības zudums uz mirkli un slapjums visur, kur nenosedz ķivere un gumijnieki. Mākslīgie puņķi ir sasodīti uzjautrinoša padarīšana. Maziem bērniem ir talants kļūt lipīgiem (īpaši ēdot saldumus) un padarīt tādus citus (jeb mani). No pēdējām 30 p2p dienām kādas 6 pat biju online. Es par daudz spēlēju RuneScape =/.
  Atgrižoties pie skolas tēmas, tur nav nemaz tik traki. Visādā ziņā trakomāja to pārsit izņemot rindas pēc pusdienām. Tas gan ir traki. Bez maz vai jāsāk domāt, ka tie kas auguma man nav līdz zodam, bez liekām ceremonijām jāstumj ārā no rindas. Tā kā es esmu knapi 1.90m tādu nebūs daudz. Te āpiebilst, ka mums skolā ir 7.-12. klases. Lieliska atzīme skolā būtu T - Trollis. un vispār nost ar "LOL FAIL". Labāk lai ir "LOL TROLLIS". Un skan arī neslikti. Arī literatūras stundas ir aizraujošas. Izlasīju saturīgu domrakstu. Tur bija normāls ievads, iztirzājums un nobeigums. Un pēc nobeiguma bija viens teikums vēl. Jūs varētu minēt 10 reizes un tāpat neuzminētu. (šajā brīdi es izbadu šo sajūtu). Šis teikums bija..... (ziniet patīkami) .... Rudzi ir gatavi. Es teiktu ideāls nobeigums jebkuram tekstam. Nevaru vien sagaidīt pavasari, kad eksāmena domrakstu ar to varēšu nobeigt ^^. 
    Starp citu, man fanuklubā ir brīvas vietas, just send pm.

Ziniet mani mīļie. Ir vēls, tāpēc es iešu gulēt. Saldu dusu un daudz daudz blusu. Un neaizmirstiet izpildīt mājasdarbus un sakārtot somu rītdienai. Rudzi ir gatavi.

Jūsu Latgals16

p.s.Rudzi ir gatavi laikam jāraksta te. Rudzi ir gatavi.