1.Vēders vairs nestreiko. Ne pa tēmu ieroddas turku brīvprātīgais, kurš pilsētā ieradies bez īpašas vajadzības un izmanto mūs dzīvokli kā viesnīcu. Pie viena vēl ir ellīgi kaitinošs un uzvedas dīvaini. Mūsu šefs un cits čalis, kas ar viņu 6 mēnešus Polijā bija vienā EVS projektā, teica, ka viņš galvu kaut kur saspiedis. Idejai piekrītu. Piektdienas naktī 3os kaimiņš skaļi klausās mūziku uz ielas un ar draugiem danco. Atbrauc policija, visticamāk viņš nodomā, ka mēs izsaucām policiju.
2.Sestdiena. Atgriežas vēdera problēmas. 12.00-18.00. Pasākums Tirdzniecības centrā, bez kārtīgas skaņu aparatūras. iztiekam ar laptopu un tumbiņām. Visā visumā labs pasākums, bet 6 stundas ir par daudz.
3.Sestdienas nakts - briti uzsauc ballīti. Ballīte laba, bet brits nākamā dienā lietojams vien apmēram 3os.
4.Svētdiena. Turks neļauj cilvēcīgi britam pagulēt svētdienas dienā. Šķiet šam piemetusies hiperaktivitātes lēkme. Paldies cepumam, šis vakarā aiztinās. Mums viņa nepietrūkst.
5.Svētdienas nakts. Nedaudz pāri pusnaktij spēlējam kārtis un fonā klausamies mūziku. Kaimiņs atriebes vadīts izsauc policiju. Brīdī kad ierodas policija mūzika ir vispār izslēgta. Policisti jauki 2 vārdos izskaidroja kas par lietu. Kaimiņam neliels aplauziens. Kad aizbrauc policija, kaimiņš mašīnā ieslēdz mūziku, turklāt krietni vien skaļāk kā mēs.
6.Pirmdiena. Līdz 16.00 brīvi esam. Faktiski visu dienu pavadam tīrot dzīvokli. Maz ticams, ka tas kādreiz bijis tik tīrs. Nopērku zāles vēderam. 16.00 īsfilmu veidošanas kursu pirmā nodarbība, kas izvērtās gana saturīga. Vakarā samazinās problēmas ar vēderu.
7.Otrdiena. Brīvi līdz pusdienlaikam, jo ir gan īsfilmu, gan turku valodas kursi. Cerēju dabūt nodokļa naudu par telefonu, bet izrādās, ja pēc telefona iegādes palieku Turcijā vairāk kā 3 mēnešus, nodokļu naudu atpakaļ dabūt nevaru. Starp citu telefona joprojām nav. Ja šonedēļ nebūs, goda vārds pateikšu, lai iesprauž to telefonu, kur gaisma neiespīd, un atdod man naudu. Šodien filmējām īsfilmas fragmentus, kurus sāksim editēt rīt. Nedaudz izgāzos vienā daļā. Mēģinot sanāca, bet filmējot  - aplauziens. Tagad nenormāli sāp kāja. Anyway video būs aplauziens, jo izskatās jau nu ļoti episki. To, kas tieši tas ir, paturēšu noslēpumā līdz video būs pabeigts. Turku valodas stundā atklājas, ka skolotājs runā angliski, krieviski, un arābiski, bet mācībstundas laikā tikai turku valoda. Principā tā ir gana labi, jo vairāk mācamies paši.
Visu labiņu