Visādas pamācības ir redzētas, bet te jums būs viena fantastiska pamācība kā kļūt par RuneScape nub!

Nu tad sāksim

Dancing for money

Savā ziņā ari naudas pelnīšanas veids. nostājieties Lumbridge vai Varrock centrā. Uzklikšķiniet uz emociju sekcijas. Meklējiet dejošanas emociju. Neatradi? Skaties uz vīriņu jokera tērpā? Vēl joprojām nekā? Tur nekur nav rakstīts dejot? Ak jā, dejošanas emocija ir dance.
Ja gribi būt īsts nubs un pie tam vēl krist visiem uz nerviem, uzvelc krutākos itemus, panem visu naudu no bankas un bridi kad kads tev par dejosanu maksā, vienkarsi ieliec to visu trade un nosauc biņu apr nūbu jo vņš nevar atļauties to visu.

Veiksmi

ESi pieklājīgs

Jā, tieši tā. ES pieklājīgs. Katru reizi kad tu pasaki ''you stink'' pieliec beigās smaidiņu :-). Kad tu saki kādam Shut the fuck up - neaizmirsti izpildīt ''kiss'' emociju uz viņa pusi. Tas būs ļoti mīļi.

Prasi muļķīgas lietas

Viens piemērs - ''Ser, where is Varrock?'' Ja tev neatbild nosauc viņu par noob un ej pie nākošā. Tā tu iegūsi daudz jaunus draugus(vai arī ienaidniekus - who cares?)Vai arī kad tevi nosauc par noob, tad pasaki, ka tavs mani ir lvl 202 un nogalinas vinju te pēc 5 minutēm.


Prasi mantas par brīvu

Novelc visu nost, nostājies Lumbridge pils pagalmā un sāc gaidīt pacietīgi. ESi nemanāms. Līdzko ieraugi kādu nereāli stilīgu pleijeru, pieej klāt un follow kā arī saki ''Fr33 st00f pl0x'', kamēr viņš tev kautko iedod. Neaizmirsti viņu peivienot draugu listei. Ja viņš tev neko nedod saki tā ''you are reported noob. I just removed you from my friend list'' Tad beigās pieliec smaidīgu sejiņu un ej prom kā totāls pajoliņš.

Palūdz frī memberšip.

Lai tev tas vislabāk izdotos aizej pie gex un saki ''need freemembership'' Lai parliecinatu kadu to darit saki ka tev bankaa ir daudz labu itemu piemeram - bronze dagger, wooden shield un 3 cabages. Efekts garantēts.

Vienkārši mēģini skamot.

Dari to stulbi un atvainojies katru reizi kad tev tas neizdodas. Tu taču negribi tikt nobanots. Protams ja tas vēl nav noticis. Labs scam - free armour trimming. Ja tev iedod bronze setu saki - haha i scammed you. Ja tev peidava rune setu - you noob - i dont need that junk.

ESi kretīns

Ļauj vaļu iztēlei. Apsaukā visus. Multifighting zonās iesāc sist visusmonstrus līdz pusei un ej pie nākamā. Visi tevi mīlēs. Minispēlēs iegāz savu komandu. PK sit savējos, kasies pie mērķla ģimenes, izskata, un līmeņiem.

Ceru ka kādam šis viss palīdzēja, it īpaši tiem kas grib free membership un noplnīt naudu