Viens polšs ezerā apmēram pa vidu, es pēc dabas nedzērājs polšam pakaļ bridu. Viens mazs mikimauss...... Ah, nepamanīju, ka esmu sācis rakstīt un jūs mani vērojat. Oh well - nost jau nedzēsīšu. Visādā ziņā sen nekā neesmu rakstījis un esmu nobriedis pamatīgam spļāvienam sejā visiem, kuriem pret mani ir tās īpašās jūtas sauktas par nepatiku, kā arī viens kārtīgs pavasara vēju (...palaid vējā, palaid mani prom...) pūtiens tiem dažiem, kuriem es esmu vienaldzīgs vai pat patīkams.
      Principā, kā jau parasti, nezinu ar ko lai sāk, bet šoreiz tas nav tāpēc, ka man nav ko teikt - tas ir tādēļ, ka man ir pārāk daudz un es mēģināšu to visu te paust. Es nesaku, ka būs kārtējais garais un bezsakarīgais vervelējums, bet ja jums no tā ir bail (...man bail, ka viss bruģis, ka viss bruģis ziedošais...) - skrieniet un nekad vairs neejiet internetā, jo es esmu visur. Virspusēji vērtējot mans pēdējais apgalvojums ir precīzs, jo ieejot internetā, es teorētiski varu būt jebkur. Par manām praktiskajām iespējām šoreiz nerunāsim.
       Ar ko sākt? Ar ne visai nopietno ja? Ok, der. Nu piemēram šādi derēs? Vācu valodā bija kaut kāds tests par sēdēšanu pie datora. Pievienojot tikai vienu jautājumu (uz kuru attiecīgi atbildot ieguvu varen daudz punktu) ieguvu lielisku rezultātu (arī pašu pievienots), kas tika noformulēts tā:"Tev nav dzīves, bet tev ir leveli." Tātad sanāk, ka šodien man ir palikuši 4 xp līdz 19. levelam. Faktiski 19, bet juridiski man ir 18. levels. Besīgi ne? Tiesa nav tik besīgi kā tad, ja faktiski 18, bet juridiski 17. Vareni va ne? ...kamēr tu šo spēli spēlē, kamēr tu šo dzīvi spēlē viens...
       Turpinot ar tikpat nenopietnām lietām (...3 lietas man zāļu skapītī stāv...). Vakar paskatījos banlisti un secināju, ka Hibs man pamatīgi iekabina, kas, savukārt, noved mani pie vēl viena secinājuma - pārāk maz esmu exā. Rezultāts? Vakar pavadīju ilgāk un pa gariem laikiem izrevidēju galerijas, līdz ar to atgūstot savu reputāciju. Jums jau ir bail? Ja jūs neesat trollis, spameris, vienkārši atsaldēts izlēcējs, cilvēks, kam patīk spīdēt ar jēlībām, referāļu mīlis, N1 pārkāpējs, muļķis, kas cer no manis izbēgt vai arī vienkārši iespiedies galvu durvīs (..smagās apkaltās durvis, tās vienmēr ir bijušas ciet...), tad jums nav iemesla baidīties. Kā jau manījāt punkta "Latgals16 nīdējs" sarakstā nav (pagaidām).
      Ķeramies pie nopietnākām lietām. Ziniet, kas ir ellīgi sāpīgi? Ellīgi sāpīgi ir, jadivi tavi labi draugi/draudzenes pamatīgi sastrīdas tik tālu, ka izvairas viens no otra, bet sāp tev. Tev sāp, jo abi nebūs tavā dzimšanas dienā, jo negrib būt viens otra tuvumā, tev sāp(...ou sirds man sāp, kad tevis nav klāt...), jo gribi samierināt, bet apzinies, ka tas ir bezcerīgi.
      Brr, kļuvu tik sentimentāls, ka pat vecie labie rūķīši (kā zināms nenosakāma materiāla) sāka uz mani dīvaini vērties. Tiesa, es neesmu īsti pārliecināts, vai tas nav viņu vienīgais skatiens. Vēl pirms stundas es domāju, ka varētu uzrakstīt, kā es gatavojos 12. klases eksāmeniem, bet tagad nolēmu, ka nevajag sevi lieki apkaunot. Nē, pat neprasiet kāpēc... Nopietni, neprasiet... Es taču palūdzu... Nu labi, jūs uzvarējāt (...cerība bij Jūsu, Uzvara mūsu, uzvara mūsu - Sarauj Latvija...). Iemesls ir tāds, ka matemātikas skolotāja izdomāja paņemt pāris nedēļu atvaļinājumu (nu dažas dienas pirms eksāmeniem pat būs atpakaļ), man joprojām ir vismaz 4 nerakstīti darbi (Ekonomika, Ķīmija, Fizika), reizēm draaaaaaaaaausmīgi negribas iet uz pēdējām stundām. Nu ja, vēl man neļauj darīt ģēķības sad_mini.gif
       Ieteica man viens labs cilvēks (sauksim viņu par Rocker Wane) tādi tēmu. Alternatīvā māksla. Būsim reāli - tagad ir postmodernisma laikmets un, kā saka mūsu skolotāja, māksla tagad var būt viss, no striķī iekārtas konservbundžas līdz skaisti apgleznotai vietai, kur mugura zaudē savu nosaukumu. Ko varu ieteikt? Izpaudieties, mēs visi varam būt mākslinieki. Retu reizi varat iemest kādu interesantu darba iznākumu exs.lv galerijās, bet gurķīša dēļ, ja darīsiet to bieži - par sekām neatbildu.
       Pēdējā laikā ir perfekts garīgais, gribas dziedāt un aprasti labi dziedas visādi latvju gabali (...Straupes pils ezerā apmēram pa vidu, es pēc dabas nedzērājs ārstēties tur gribu...) tā ka lietas notiek uz labo pusi. Es kā nedzērājs nobeigumā jums varu ieteikt vienu baigi labo recepti vieglam padzērienam.

 Vajadzēs:
>mazas glāzītes (tautā sauktas "stakani" vai "peņģeroti")
>Spraitu (vairumā pirkt lētāk)
>Citronus (tā pavairāk)
>Salvetes
>Plaukstu 
>Šnaps
>Galds
 
    Apsēžamies pie galda, kur ir viss augstāk minētais. Ņemam peņģerotu un ielejam tur 1/3 šnaps. Pielejam klāt 1/3 Spraits un tad izspiežam no citrona vēl 1/3 sulas. Tagad vajadzētu būt pilnam peņģerotam (nejaukt ar pilnu pulksteni). Ņemam salveti un noslaukām galdu, kur viss ir nopilējis ar citronu sulu. Uzliekam roku uz glāzītes malām (tā lai visa nosegta). Paceļam augstāk un, turot roku virs glāzītes, uzsitam tās dibenu pret galdu (tā dūšīgi lai saputojas) un momentā izdzeram. Ir garšīgi un baumo ka nākamā rītā jums nebūs vajadzības pēc aliņa (ja piedāvā neatsakieties).

Nu ko, esmu sarakstījis ntās atkāpes, no kurām pirmās divas ir bezsakars. Jāatzīmē, ka parasti tāda ir viena. Godīgi sakot ar šo atkāpi esmu sasniedzis Hat-trick.

Jūsu mīlošais, gādīgais un apbrīnojami kaitinošais Latgals16

p.s. Rudzi skaita xp