Nu skatos daudzi sākuši rakstīt savus RuneScape dzīvesstāstus, tāpēc es jums piedāvāšu savējo.

2007. gada 6. janvāris

pirmie soļi

Šajā dienā kādā necilā bibliotēkas lasītavā radās acc latgals16. To man taisija draugs un viņš arī man izgāja tutorial island. Ši cilvēks bij sudals3 acc neīstais saimnieks. Kā izrādās īstais saimnieks, kas ar to vēl tagad uzspēlē ir mans labakais draugs. Tajā laikā man mājās interneta vēl nebija tāpēz attīsijos sasodīti lēni. tad pienāca laimīgā diena, kad man mājās ievilka internetu. Sākās stundas pie datora bet tikuntā attīstījos lēni. Sākumā mācēju tikai kauties un cirst kokus. SItu es maz, izrādās es biju kačājis tikai attack jo nezināju kā nomainīt kombat stilu. ES nezināju pat kā uzzināt kāds ir mans kombat līmenis.

pirmā nāve

Pirmo reizi es nomiru pie wizards south of warrock. es vienkarshi pastaigajos un manis vairs nebija. biju bedigs jo zaudeju savu bronze axe 15 gp, 7 water runes un 5 air. DRiz pec tam iemacijos lietot banku.

pirmais latvietis

Tad es satiku pirmo latvieti RuneScape un tas bija YEE Latvija. Tas notika Al KHarid. Mums abiem bija 17 cmb. Ko tik ar vinju kopā nedarījām. Atceros ka mēs aizgājām uz lummy mežu un viņš cirta kokus un dedzināja. ES prasīju, ko viņš dara. Viņš teica ka taisa nometni. es protams darīju tāpat, īsti nezinu kāpēc. vēl viņš man parādīja Sheep Shearer questu kurā es nopelnīju lielu naud - VESELUS  60 GP!!!

veikali

Tad es sāku pētīt world map un skatīties kur ir veikali. Un gāju meklēt. Kad iegāju faladora man rokas trīcēja jo tur bija lieli leveli sargiem. Man galvenais bija tikt no turienes prom dzīvam.

wilderness

ar yee latvia un sauliite10 sāku iet uz wilderness. Doma bija tāda, kamēr citi kausies mēs sav;aksim mantas. mēs jau nezinājām ka mēs tās neredzēsim un kritām kā mušas.

Mans pirmais ieguvums bija 100 death runes no 50 lvl mage. vins prasija vai ar mani viss kartiba. es zinaju ka vinjam nav food, tapēs atbildēju''yes, but you are not fine" un nogalināju viņu

mithril sets

Drīz dabūju iron full helm un jutos kā dievs. Sāku pelnīt naudu ar feathers un sakrāju mithril setam un adamant battleaxe. es vienmēr izvēlējos battleaxes. tiesa to visu man sozaga prodigy90. es uzķēros uz free membership.

Palīgi

ES nezināju kā pelnīt naudu, līdz man mankijs ar kauka'diem cipariem parādija hill  giants. tur es sakrāju adamant setam (WOW). pirms tam vins man iedeva naudu mithril setam, kuru man nozaga. Visu to laiku līdzi nesāju apmēram 5k - ja nu sanāk kāds izdevīgs darījums. satiku ārzemnieku zack90(ļoti iespējams kļūdos) Viņs katru reizi kad es ielogojos teica""what do you got for me today"" vienmēr bija gatavs pirkt no manis big bones. Tad es uzzināju ka tirgoties var pirmajās pasaulēs. Kad pirmo reizi iegāju tur es biju pārsteigts. tik daudz mantu, dārgu mantu. pēc kāda aika mani pirmo reizi apscamoja. par 200k - muddy key. Izgāju visus questus. UN izdarīju to bez pamācībām, es vienkārši nezināju ka tādas ir.

2007. gada maijs

exs.lv

exs.lv piereģistrējos te un dabūju banu, vēl tagad nezinu par ko. te iepazinu daudz jaunus draugus. man bija respect pret rocky_lv, jo viņš visiem centās palīdzēt. Vēlāk respekts pieauga. Lasiet tālāk kapēc

2007.gada vasara

rune(g) sets

neliels merchantings un es dabūju rune (g) setu. tajā brīdī biju sasodīti laimīgs. arī beidzot normāli trenējos. Visi mani līmeņi sāka augt ātri. Bez tam es mācēju trenē fishing.

2007.gada septembris

membership

Es kļūstu par memberu. To es dabūju pateicoties skilled1990par 1.6mils. naudu man tam aizdeva sudals3 no viņa es p2p pirku tikai 2x. būtu viena, bet netīšam dabūju 2 lvl clue, kuru izgāju. reward bija ranger boots, kuras gandrīz izmetu jo domāju ka mēsls. Apskatījos cenu un vārda tieš''akajā nozīmē nokritu no krēsla - 3.1m. Tad nāca Latvija18. membership tikai par 700k. NO viņa pirku līdz pat rwt end.

2007. gada decembris
lv event

Man rodas ideja par lv event. tā rod atbalstu un sanāk tīri jauks projektiņš. sākumā lietotāji tajā iebalsoja nazīti, aluksnieti, rocky_lv un likieri. Tagad ar lv event ir tikai nazīts un rocky. uztaisījām pirmo pasākumu - sniegavīri tuksnesī. tas bij neliels sajukums, jo nebija pieredzes pasākumu veidošanā. Bet vēlāk kļuva arvien labāk.

Blogs exā

NU jā, dabūju blogu. atklāti sakot nezinu kapēc. Varbūt tapēc ka sāku bīdīt event padarīšanas. Pārsvarā tur rakstu dažādas pārdomas par dzīvi, pa retam iemetu kādu video.

Deviljin378 (ex kazleens)

Iepriekš ar nodomu nepieminējo šo spēlētāju. 2007 gada vasarā es viņu ievilku rs. AR niku kazleens. ilgi viņš nespēlēja un drīz pazuda pavisam. Tad viņš atgriezās ar niku Deviljin378. Teikšu godīgi, tādu nolifu necerēju no viņa sagaidīt. Viņš ar laiku sitema'tiski no friend list sāka dzēst ārā visus kam mazāks total lvl kā viņam. UN tad pienaca vasara. kamēr man nebija pc, viņs vienā mierā nolifoja un vasras beigās viņš man bija priekšā total lvl un tuvu xp ziņā. Viņš man vienkārši grauj woodcutting, fishing, cooking. arī ranged viņš man ir priekšā stabili - faktiski skilos kurus es pēdējā gada laikā esmu kačājis ļoti minimāli. toties man no viņa ir izdevies atrauties cmb statos dažos p2p skilos. Lai gan total lvl viņš man ir priekšā, xp ziņā es bēgu prom.

2008.gads. līdz šodienai

p2p no zveraboj

Par cik iznīcināja rwt, no rocky vairs p2p nesanača pirkt. Talkā nāca zveraboj. 5 ls viņam caur bankas kontu un es esmu p2p. Tā tas trupinās visu laiku. izn'emums bija vasara - ne man bija pc, ne ari laiks nolifot.

Dāvanas no sudals3.

Īstais īpašnieks zaudējo šo acc, tapēc laipni ļkāva mēģināt to atgūt un iztīrīt. To es arī izdarīju. Tie bija apmēram 2m naudā un itemos. Bet tā bija tikai 1. da'vana. sudals3 atgriezās RuneScape un no 0 sakrāja apmēRam 10m pāris mēnešu laikā. Tad viņš beidza spēlēt un naudu atstāja man. Nauda joprojām gaida kamēr es to pārmetīšu sev. Ja vispār pārmetīšu...

Pirmie sasniegumi

Pirmie reālie goal man bija šādi
1. all skils 50+
2.700 slayer pts(pēc helm iegūšanas)
3.1m slayer xp
4.20m total xp
5.80 att 80 def 90 str

Tos visus es izpildīju turklāt pavisam nesen.

Lv Event jaunais sastāvs

Kā jau iepriekš minēju lv event izmainijās. cilvēki sastāvā nomainijās. Tagad taisam arī minievents ja čatā ir pietiekoši daudz cilvēku un ir velme. Pasākumi notiek katru nedēļu un mainās p2p/f2p ik pa nedēļu.
Tagadējais sastāvs:
* General - Latgals16
* General - Marchizs(
superīgs cilvēks un gatavs palīdzēt)
* Captain - Surg30n je Buyaah (pierunāja mani nepamest runescape)
* Captain - Kordiljers (sasodīti zinošs spēlētājs, 2. tādu nezinu)
* Lieutenant - Deviljin378 (labs mans real life draugs kopš bērnības. Bieži ir online reizē ar mani un tad ir ar ko parunāties)
* Lieutenant - StaticX116 (noliks uz  mutes ikvienu, ja sauksi palīgā, atnāks)
* Lieutenant - Trakais18 (paldies par p2p, gudrs RuneScape spēlētājs un arī diezgan zinošs citās lietās)
* Lieutenant - Lv Pure Str2 (jeb,, / (-.-),, / - labs sarunu biedrs, sasodīti laba humora izjūta, gatavs palīdzēt man.

Šie arī baja tie pieminēšanas vērtie cilvēki.

Jaunais Goal

Pirms dažām dienām uzliku sev jaunu mērķi - 99 str pildo slayer task. NU jau ir gandrīz 91. ik pa 700 pts mainīšu tos pret slayer dart runem un uz ta ari dzivoshu. slayer drops nepardoshu lidz pat 99 str.

NU KO. That's all folks. Ceru ka būs interesanti palasīties.