Ziniet? Piektdienas parasti ir labas dienas. iepriekšējā nebija izņēmums. Bijām uzaicināti uz tradicionālām turku vakariņām. Viss bija ellīgi pārpildīts ar garšvielām un sasodīti garšīgs. Piemēram kebabs ar pildītiem baklažāniem, Turku pica (izrunājās Lahmadžun). Arī muguras tikai pa skaisto apstrādātas. Cipa ieliek burkā uguni, izrauj ārā un burku liek uz muguras. Ādu nenormāli iesūc iekšā. Patīkama procedūra. Brits teica, ka pēc tam juties kā no jauna piedzimis.
Ja jau par ēšanu aizrunājos, tad jāsaka, ka tukri ir kā traki uz kolu. Tāda sajūta, ka tas ir viņu nacionālais dzēriens. Nu nezinu kā viņu kuņģi to panes. man kola, maigi sakot, ļoti nepatīk.
Protams, ar vakariņām vakars nebeidzās. Aizbraucām apciemot vienu dikti labu iluzionistu, kas ir mūsu šefa labs draugs. Uzzināju pāris interesantas lietas. Pirmkārt, tos garos balonus es piepūst nespēju. Otrkārt, britam ir krūšturis (vismaz iluzionists to izvilka no viņa kreklapakšas. Treškārt, mani kapitāli iznesa cauri un man nav ne jausmas kā, tādēļ sīkāk nekomentēšu. "Loti ceru, ka sastapsimies ar viņu ne reizi vien.
Sestdien un svētdien briti bija Mersinā, kur ir pludmale. Es naudas taupīšanas nolūkos nebraucu. Aizbraukšu septembra sākumā. Šīs 2 dienas izmantoju guļot. Nu vismaz vairāk vai mazāk. 
Arī pirmdiena ar neko īpašu neizcēlās. Vienīgais, ka mums bija brīvdiena sakarā ar turku nacionālajiem svētkiem. Vakarā gan neizpalika turku valodas stunda, kur aizvien skaudrāk apjautu, ka man pielec labāk kā citiem. Pēc turku valodas stundas aizgājām ar vietējo alternatīvo bariņu pasēdēt kafejnīcā. Nu super cilvēki, un labu mūziku klausās. Ar šiem kontaktus toč uzturēšu.
Nakts nagla - Klēras citāts:"Ben, did you shit in fridge?" Pārpratums radās ne visai izdevušā šokolādes krēma dēļ. Līdz ar to arī fiksā fotosesija.
Šodien pabeidzām krāsot sienu. Gan jau vēlāk šur tur bildes sametīšu. Visumā sanāca skaisti.
Vēl viena labā ziņa ir, ka esmu ticis galā ar vēdera problēmām, toties britam tagad tik sākas. Viņš nezin kur ir iekūlies.

BET
viss nav tik rožaini. N piemēram e nedrīkstu ne mirkli atvilkt elpu, taču tajā pašā laikā briti var ignorēt iknedēļas dzīvokļa tīrīšanu. Pagaidām gan saglabāju pacietību. Bet vēl pāris tādi joki kā:"There is somebody living in Latvia?" vai nosaukšana mani par krievu un es varu sākt domāt par atriebību. Pacietība, pacietība, pacietība... nav jau viņi slikti, bet uz nerviem māk krist. Un vēl tas "es neko nejēdzu no turku valodas, bla bla bla" It kā mēs ar moldāvu runātu perfekti... Tā ir - britu iedomība viņus ir iegāzusi, jo viņi citas valodas skolā nav mācījušies. Pareizāk - mācījušies tikai teorētiski. Praktiski tas nav noticis. Līdz ar to šiem nav ne jausmas kā mācīties valodu. te tev nu bija vispasaules valoda angļu...
man ir drusku labāk - Ar Moldāvu varu parunāt krieviski, lai citi nesaprot, ar vienu vācieti spēju paŗmīt pāris vārdus latviski. Ar angļu valodu problēmu nav, pamazām laužos turciski un, protams, latviešu valodu neaizmirstu.
Šai dienai viss. Visu labu pagaidām