Nu ja - te nu es atkal esmu ar savām pārdomām. Šoreiz aizdomājos par trim lietām - Par bērnunamiem un Karu Gruzijā, un attieksmi šajā lapā . Sākšu ar bērnunamiem.
  Iedomājaties - ir bērni kuriem dzīvē ir mazāk paveicies. Tie ir bērni kuri dzīvo bērnunamos - bez savas ģimenes. nav tā ka viu vecāki viņus pamet - dažreiz viņiem vienkārši nav ģimenes - tuvinieki ir citā saulē. Dažrei sāp sirds ka daži prasa "man vajag to un to un vēl kautko" ja viņiem aizrāda ka ir bērni, kam nav nekā viņi atcērt ''Man vienalga par tiem bomžiem". Tas ir vienkārši pretīgi un man neko citu par to pat negribās rakstīt
  Atceros ka bija tādi, kas Krieviju ar Putinu priekšgalā cēla debesu augstumos - Sliktie gruzīni redz karo. tagad vairāk vai mazāk visa pasaule izņemot Krieviju  un Baltkrieviju neatzēst seperātisko apgabalu neatkarību. Es visu to kas pēdējā laikā notiek Tur sauktu par slikti maskētu Gruzijas okupāciju. Te atliek vēl piebilst vienu Putina publisko izteikumu - "krievijas mērķis ir atjaunot Impēriju. Rietumu Lidmašīnas  mūs neatturēs no Baltijas"'. Šķiet, ka te nekas vairs nav piebilstams.
  Pēdējā laikā jaunie lietotāji šajā lapā tiek noēsti - lai ko viņi darītu viņi tiek saukti par idiotiem, nuubiem utt. Tas ir apnicīgi - paši kādreiz tādi bijām, kad neko nezinājām un darijām pa kādai muļķībai - pat noticējām elementāram scam. Murgaini, bet mēs savas kļūdas neatzīstam un cenšamies panākt lai citi tās izdara, un pēc tam izbaudam ļaunu prieku. Protams par tādiem kas savos rakstos(kas nav no tiem labākajiem) iespamo  pēc katra posta neko labu nevar teikt, bet tādus reti kurš pamana. Sargāsimies No kesafo rozā pūķīšiem un palīdzēsim cits citam. Tagad gan beigšu rakstīt, jo jums jau būs apnicis lasīt.

ar cieņu Jūsu Latgals16 Un LDB*