Ziniet, šoreiz es tiešām centīšos būt nopietnāks kā parasti. Pa dienu jau biju izdomājis, ko rakstīt, bet tagad akaliņ viss ir aizmirsies. Varētu parunāt par krīzi Latvijā, bet tur būs cik cilvēku cik viedokļu. Vēl varētu rakstīt par to, ka Latvija un latviešu valoda jāciena un jācenšas iztikt bez krievu valodas jaukumiem. Tiesa, jāatzīst, ka pats šajā jautājumā neesmu ideāls, bet es cenšos.

AK, Nu ja. Tā padomāju - kādi ir ieguvumi un zaudējumi no ilgas sēdēšanas pie pc. Viss turpmāk rakstītais ir manas domas.

plusi

+Atrodas jauni draugi (vismaz virtuāli)
+daudz tēmu, ko apspriest
+Var atrast daudz ko interesantu (Ja vien nespēlē tikai spēlītes)
+nespēju noticēt tam, ko rakstu - pornogrāfija internetā viegli pieejama (dzēst? nedzēst? dzēst? nedzēst? Pieņemsim, ka man nestrāda bekspeis poga)

tagad mīnusi

-var sabojāties attiecības ar ģimeni
-var sabojāties attiecības ar draugiem
-Tiek traumēta redze un bieži vien arī mugura
-nereti veidojas draņķīga atkarība
-varam aizmirst visu apkārtējo
-dzīvei labāka grafika, kā tam, kas pieejams uz pc (jāatzīmē, ka sižets parasti sūdīgs gan dzīvē, gan spēlēs)

Ko lai saka? Nu jācenšas sēdēt mazāk pie pc (nespēju noticēt, ka es to uzrakstīju). Pats gan labi apzinos, ka sēžu par daudz, bet centīšos laboties.

Ko vēl varētu uzrakstīt? Ziniet, kopš maija man melošanas iemeslu ir par vienu mazāk - jā kādā adresē prasa vai ir 18, es beidzot varu atbildēt godīgi. Pirms tam man nācās melot, ka ir 18. Un pats galvenais - neaizmirstiet reģistrēties travian caur to saitīti, kas ir iepriekšējā mana bloga rakstā smile_mini.gif

Nobeigumā neliels veltījums popmūzikai.

es jau gribēju iesniegt tajā konkursā, bet par nelaimi vakar neta un laika nebija. Kā jūs domājat, es uzvarētu?

jūsu mīlošais Latgals16

p.s.rudzi joprojām ir gatavi