NB Drukāšana izraisa atkarību (jā to pašu kuru cigaretes un nemez neizliecieties ka nepīpējat, es visu zinu). Tātad, ko es te gribēju rakstīt? Patiesībā nezinu, es vienkārši aizgāju uz izvēlnīti blogs lapas augšējā labajā stūrī (ja nerāda tad ielogojies). Ak, joprojām nerāda? Pag a tev blogs ir? saki nav? Pag par ko ta tu vispār sūdzies? Ā tev virtuālais krāniņš bez bloga švaki aug? NU jā, to es saprotu. Tā, kur es paliku. nu ja, pie virtuālajiem krāniņiem. Ui, tfu, sasodīts, nē. Gribēju kautko citu rakstīt. Es gribēju kaut ko analizēt, tūlīt pat atcerēšos ko. (Šajā brīdī latgals 5 min sēž un domā, cītīgi domā).

Tātad panēmsim un izanalizēsim tādu ikdienišķu vārdu kā piektdiena. Patiesībā var strīdēties par to, vai tāda eksistē. Piemēram šodien pirmdienā rakstot šito rakstu es sev jautāju:Aizvakar nebija piektdiena, vai ne? un Vakar netik. Šodien katrā ziņā nav piektdiena, bet gan pirmdiena. Rīt ir otrdiena. Tātad piektdiena nav ne parīt, nedz arī aizparīt. Kad tik tālu esmu aizdomājies, man atliek vien žēli nopūsties - piektdienas vispār vairs nebūs.

Paskatīsimies uz to no cita skatupunkta. Kapēc ir teiciens - "Paldies Dievam piektdiena ir klāt"? Kapēc gan kautkas līdzīgs nav arī par sestdienu? Es te varētu sarakstīt daudz argumentus, bet jūs mani atšūsiet, jo piektdiena galu galā ir darba nedēļas pēdējā diena. bet ir arī tādi kuriem ar piektdienu strādāšana tikai sākas. Nu vēl pasakiet, ka tā teikt nav aplami!

Hmm, kā vēl to var apspēlēt. Paspēlēsimies ar burtiņiem un vārdiem
Pum pum pum (es tikai iesildos)
Iespaidīga (lai jau būtu)
Eh....
Kā sacīt jāsaka - piektdienu nebūs (lasīt augstāk)
Traka dieniņa (bez komentāriem)
Dzeramā diena (vai ta bez alkohola nevar)
Izcila diena atpūtai (diemžēl kādam arī jāstrādā)
Elegance piemērota piektdienai (ja vien netaisies vārtīties grāvī)
No more comments (kaut ko nesaprati? iztukot?)
Aizraujoša (Kā teiktu viens labs draugs - No Shit)

OK tas ir nekas īpašs, bet tagad pamēģināsim savādāk

Pilns kauss alus
Izcilas kvalitātes alus
Eh, kā gribētos vienu aliņu
Kur ir mana alusmašīna (lidmašīna?)
Trakotorā vēss aliņš ir kā atradiens
Dirsā visu šņabi un lētos vīnus (es neteicu ka būšu pieklājīgs)
Iepūt man kur neskan - alus bestest
Elegance un alus? hmm, nesaskan
Nevaru izturēt vairs, kā man garšo alus gaišs)
Alus(ko vēl te cerējāt sagaidīt?)

Ko es gribēju pateikt? Neko! Ja kāds tik tālu būs izlasījis viņš būs iztērējis kādu mirkli no savas dzīves. Tas, cik ilgu, ir atkarīgs no lasīšanas tempa. Tapēc bērni mācieties ātri lasīt un ietaupiet dzīves mirkļus, kurus vēlāk varēsiet lietot alus malkošanai pirtiņā, tfu nē es gribēju teikt dzīves pilnveidošanai. Starp citu ja jūs nelasat sākumu, ebt tikai šo, vai arī vadieties tikai pēc citu postiem, jūs esiet nožēlojams spameris, kuram visticamāk virtuālais krāniņš vairs neietilpst bikšelēs. Secinājums - vai nu audzējiet E - krāniņu, vai arī zaudējiet laiku no savas dzīves. Es labāk izvēlos 2.

Jūsu kaitinošais Latgals16

P.S. Bū on this picture. Saki tādām nejaucībām!

P.P.S. ES zinu ka nav tas labākais, bet gribējas pakaitināt kādu.

P.P.P.S. Kāds man pateiks vai vairāk ir S burti vai P burti jāliek?