1. uzdevums

Biju gatavs cīņai. Viss bija bultas loks un soma ar 28 vietām. bruņas arī bija virsū. Es uzkāpu skatu tornī pareizāk sakot sarg tornī un centos kautko ieraudzīt lai atsargātu pilsētu. Tā nu es izgāju nomedīt vakariņas.
Mežā sadzirdēju ciešanas.Palūkojos pari krūmam un ieraudziju koku kas runā un kustas. ''Sāpes, sāpes palīgā!'' Viņš nesaprotami brukšķēja. Es aizgāju tuvāk un prasīju''Kas atgadījies?'' Viņš turpināja savu sākāmo tikai pagriezās ar seju uz kādu alu. Izskatijās ka tur būtu cilvēks iekšā un raktu rūdas.
Aiz ziņkārības nevinu nesaucu palīgā bet iegāju viens pats iekšā. Un patiešām te raka rūdas tikai ne cilvēki bet bet es pat nezinu kas tie bija. Viņi izskatijās ar suņa seju bet ar cilvēka acīm tie bija 3 kājad un viena roka. bet pats briesmīgākais tas ka viņi bija zaļi un apspalvoti. Tur nebija tikai padotie vergi bet arī sargi kas mani pamanīja un teica ''Hpmm tomem kul pbrup!'' Viņi bļāva. es protams neko no tā nesapratu bet sagatavoju bultas un loku. Tie pameta pre tmani cirvi ar uzrakstu ''VĀCIES!'' nesapratu kā ja viņi nemāk runāt. Bet es viņiem paklausiju.
Aptkaļ Faladorā par to neviens neuzzināja. Tikai Tala jautāja ''Kapēc neko nepārnesi?'' Es nezināju ko atbildēt bet tomēr ''Tur bija kāds ceļotājs un teica ka iedos man nauda ja es viņam atdoshu medījumu.'' tā es viņai atbildēju.
Vēlāk kad gulēju: Es redzēju sapnī to pāsu alu to pašu koku tikai es iegāju daudz dziļāk un tur es redzēju zelta krūmu. Par to raudāja koks.
Nākamajā dienā. Es aizgāju uz veikalu nopirku virvi. Un nozvejoju 6 krabjus un biju gatavs iet uzbrukumā.
Alā. Tur vēl stāvēja cirvis ar uzrakstu ''VĀCIES!'' Es to paņēmu un iemetu sarga galvā. Nesapratu kas notika bet parādijās 2 mazāki sargi. Sapratu ka uzveikt neizdosies bet zelta krūms jadabū. Bet varbūt es viņus varu sasiet. Sagriezu virvi 17 daļās un sasēju 17 sargus. Zobi tiem bija asi un varēja pārkost virvi. Bet es paņēmu krūmu un laidos.

2. uzdevums.

Es aiznesu krūmu pie koka un viņš teica ''liels paldies bet krūmam vajadzīgs arī zelta ūdens'' Es skrēju uz Faladoru.
Un pateicu visiem ka dodos pie Saradomina. Kad biju pie viņa prasīju kur var dabūt to nolādēto zelta ūdeni? ''To ražo krūms ieliec krūmu manā strūklakā'' Saradomins teica. Es to izdarīju un viss ūdens palika zelta krāsā! Tas bija brīnišķīģi. Panēmu ūdeni burkā. Un krūms sāka runāt.

3. uzdevums

''Aizvet mani pie mammas! viņa dzīvo pie raktuvēm kur tu mani atradi! Viņai vajga šo ūdeni!'' Krūms atkārtoja ik pēc 30 sekundēm. Kad viņu biju aiznesis pie mamas aplaisitju mammu un iestādiju krūmu. Abi savijās kopā un pārvērtās kautkādā stabā. Kurš iznīcināja pilnīģi visus sargus raktuvēs un visās pilsētās sargus.
Un tā daži no mums gāja dzīvot citur. Es gāju ar Talu dzīvot uz Port sarim.