Yo, nu jau laiciņu es nodarbojos ar savu Servisu (kvestošanā un skilošanā), piedāvāju MM pakalpojumus un veicu dažādus citus darījumus. Ir piekrājies padaudz dažādu vouch un pierādījumu par pabeigtiem darījumiem, tāpēc beidzot tos sašķirošu.

Būs vairākas tabuliņas. 1. tabula rādīs, cik daudz vouches esmu saņēmis. Vouch ir pierādīts / pamatots galvojums par kādu lietotāju (šajā gadījumā, mani). Katrs lietotājs var iedot tikai vienu Vouch jeb galvot tikai vienu reizi.

2. tabuliņa parādīs, cik darījumus kopā esmu izpildījis / pabeidzis. Tur būs apkopoti pilnīgi visi darījumi, kurus esmu veiksmīgi veicis.

Visbeidzot 3. tabula jums dos priekštatu par manu darījumu nozīmīgumu, uzticamību un vērtību. Tur būs apkopoti 5 darījumi, caur kuriem "plūda" lielākās RSGP summas.

Šajā rakstā, lūdzu, uzskaitiet, kāpēc es esmu uzticams vai krāpnieks. Raksts man palīdzēs veikt svarīgus darījumus ar cilvēkiem, kurus nepazīstu RL un ar kuriem arī nebūs iespējas tikties dzīvē. Esiet uzmanīgi ar galvojumu likšanu, jo par nepamatotu, nepierādītu vai vienkārši apmelojošu ierakstu jūs varat saņemt sodu.

P.S. Būtu vēlams arī pateikt darījuma vērtību, liekot galvojumu.

1. tabula jeb galvojumu tabula:

Uzticams 105
Krāpnieks 0

2. tabula jeb darījumu tabula:

Pabeigtie darījumi 134
Izkrāptie darījumi 0

3. tabula jeb vērtīgāko galvojumu / darījumu tabula:

(Šajā tabulā katrs darījums ir atsevišķs. Pat ja biju Middleman, ņēmu tikai viena cilvēka galvojumu.)

Darījuma vērtība (RSGP) Pierādījums
400m
275m

2x100m
120m
105m

Darījumu skaits, kuru vērtība bija vismaz 100m RSGP = 15

Pēc #170.

Pabeigtie darījumi:

blood_pact

gunnars_ground

the_void_stares_back

pirates_treasure

prince_ali_rescue

tower_of_life

eagles_peak

Pabeigtie BA servisa darījumi:

Laboja Ridiculus, labots 129x