Nosaukums: Trakais Makss

Nosaukums oriģinālvalodā: Mad Max

Iznākšanas datums:  1979. gada 12. aprīlis.

Galvenie aktieri: Mel Gibson, Joanne Samuel, Hugh Keays-Byrne

Žanrs: Action | Adventure | Sci-Fi

Filmas režisors: George Miller

 

Par filmu:

Pavisam netāla nākotne. Noziedzības vilnis ir neapturams un uz Austrālijas ceļiem valda nežēlīgas bandas, kuras slepkavo visus, kas pagadās ceļā. Policistu vienība, kurā ir Makss, cīnās pret mazpilsētā parādījušos motociklistu grupējumu, kuri atbraukuši pakaļ zārkam ar nogalināto grupējuma biedru. Bezkompromisa cilvēks, kurš ir gatavs stāties pretī jebkuram pārspēkam - tāds ir Makss, taču šajā kaujā viņš zaudē pārāk daudz - iet bojā viņa sieva un dēls. Noslēdzies pret apkārtējo pasauli un atriebības alku vadīts, Makss dodas ceļā vēl nezinot, kas viņu sagaida nākotnē.

Traileris:




Nosaukums: Trakais Makss 2

Nosaukums oriģinālvalodā: Mad Max 2

Iznākšanas datums:  1981. gada 28. aprīlis.

Galvenie aktieri: Mel Gibson, Bruce Spence, Michael Preston

Žanrs: Action | Adventure | Sci-Fi

Filmas režisors: George Miller

 

Par filmu:

Pasauli piemeklējis atomkarš un izdzīvojušiem nav lielāka dārguma par benzīnu, kurš nozīmē spēju pārvietoties un meklēt jaunas vietas dzīvošanai, kā arī jaunus upurus. Aukstasinīgs un bezemocionāls, nežēlīgs pret ienaidnieku un jebkuru, kas apdraud viņa īpašumu un dzīvību, Makss automašīnā klejo pa lielceļiem, līdz nonāk pie tuksnesī esoša naftas ieguves torņa, kuru degvielas kāroti, dienu un nakti tur aplenkumā nežēlīga banda. Piedāvājis savus pakalpojumus apmaiņā pret benzīnu un pārtiku, Makss iesaistās cīņā, kura glābs daudzus cilvēkus, padarot viņu par varoni izglābto acīs, taču neatnesot sev nekāda labuma.

Traileris:




Nosaukums: Trakais Makss 3

Nosaukums oriģinālvalodā: Mad Max 3

Iznākšanas datums:  1985. gada 10. jūlijs

Galvenie aktieri: Mel Gibson, Tina Turner, Bruce Spence

Žanrs: Action | Adventure | Sci-Fi

Filmas režisors: George Miller, George Ogilvie

 

Par filmu:

Ir pagājuši daudz gadi kopš atomkara un cilvēce mācās dzīvot no jauna - veidot apdzīvotas vietas, noteikt likumus un rast cilvēkos cerību nākotnei. Sekojot nozagtajiem kamieļiem, Makss nonāk Tirgoņu Pilsētā, kurā pastāv divvaldība un, lai atbrīvotos no konkurenta, pilsētas Saimniece nolīgst Maksu nogalināt divkaujā to, kas apdraud Saimnieces varu. Taču viss nenotiek tik gludi, kā gribētos un Makss tiek izraidīts no pilsētas - viņš atrod tuksneša oāzē dzīvojošu cilti un kopā ar tiem atgriežas pilsētā pakaļ cilvēkam, kura prāts un zināšanas palīdzētu turpmākai cilts dzīvei.

Traileris:



No manis:

Gluži kā iepriekšējā filmu apskatā par "Back To The Future" minēju nevar izšķirties par pirmo vietu, tad "Mad Max" viennozīmīgi dala pirmo vietu ar "Back To The Future." Mīļākā filma, tā attainotā vide nu tik ideāli. "Mad Max" daļas ir vienas no spēcīgākajām filmās par apokalipses tēmu varbūt arī tāpēc man tik ļoti tīk šī filma, arī nezinu vai visiem patiks, bet mēģināt var. Tiešām laba filma iesaku.Un labi jaunumi "Mad Max`am" laikam nāks klajā ceturtā daļa un 3D, Toms Hārdijs būs galvenajās lomās. Pēc 26 gadu pārtraukuma heh, beidzot.Jaunās filmas nosaukums būs MAD MAX: FURY ROAD, un uz ekrāniem tā iznāks 2012.gadā. Kā informē Slashfilm

Laboja Ridiculus, labots 2x