Tāā.. Šodien izdomāju, ka jauzraksta par saviem skriešanas rezultātiem. Gribas arī pašam sekot tiem līdzi, kā arī parādīt jums, lai jau pakritizē un iedvesmo mani ātrākam tempam, garākām distancēm un tā tālāk.

Viss sākās kaut kad Martā, datumu īsti neatceros, atceros, ka draugam pastāstīju, ka esmu sācis skriet. Viņš teica, ka pats neskrienot, jo ārā ir slapšs, un vietām sniegs.

Mani tas no skriešanas sezonas sākšanas nespēja atturēt. Es sāku močīt ar mazām distancēm, vakaros ap deviņiem gāju ārā un skrēju, nelielas distances. Sākumā kādus 2km, dažbrīd kādus trīs. Nekas liels un ievērojams, bet galvenais, ka biju sācis un pašam patika.

Tad palika siltāks, biju jau iegājis savā tempā, un izdomāju, ka 3km ir nūģu padarīšana. Atkal neatceros datumu, kad sāku skriet garākas distances. Nu aprīļa sākums varbūt.

Sākumā tāds bailīgs sešu kilometru riksītis, visu laiku nāca doma, nu nafig, gribās beigt un lēnā solī soļot uz mājām atpakaļ. Bet nekā. Nepadevos, pārvarēju (gandrīz lūzuma punktu) un turpināju skriet aptuveni 6 kilometrus.

 

Vienreiz draugs mani veda mājās, un es viņam teicu, izlaid mani te.. (meža vidū) biggrin_mini2.gif . Atvadījos, un sāku močīt uz savām mājām skrienot. Bija ideāls vakars, un ideāls skrējiens. Tikai nesen sāku skriet vēl garākas distances, un tās jau man ir pierakstīšanas vērtas, gribās sekot līdzi rezultātiem un nospraust mērķi.

 

9. aprīlis - 7km, parasts skrējiens, arī vidū ir sajūta, ka tomēr, vieglāk ir iet, nevis skriet.

10. aprīlis - 7km, biju mainījis maršrutu, un iepatikās jaunais maršruts.

11. aprīlis - visas dienas nav labi skriet, it īpaši dienā kad ir 3h trenniņš tuvcīņā.

12. aprīlis - laikam arī bija 7km, bet šoreiz draugs uzzinājis par manām aktivitātēm, brauca man līdzi ar riteni. Sapratu, ka varu vēl pagarināt maršrutu, jo spēks pietiek.

13. aprīlis - tā diena, kad izvēlējos skriet tālāk, un sanāca 8 kilometri.

14. aprīlis. - ja nemaldos, ļoti saulaina diena. Skrēju kopā ar vienu draugu.

15. aprīlis - diena off (bija trenniņš)

16. aprīlis - 9 km pieveikti. Tā nu sagadījās, ka iemetu vēl nelielu līkumu maršrutā.

17. aprīlis - okay, noslinkoju, neskrēju - biju vēlu mājās.

18. aprīlis - superīgi vējaina diena, uzvilku džemperi un jaku, sasvīdu pamatīgi, kā arī izmēģināju metodi tempa paatrināšanai 5x100m sprintiņi. Atkal jau 9Km pieveikti.

19. aprīlis - rīt, comon trinos, nevaru sagaidīt biggrin_mini2.gif

20. aprīlis -

 

Grūti kaut ko specifiski par dienām atcerēties. Tagad, kad sāku rakstīt par savu skriešanas sezonu, papildināšu katru dienu šo topiku smile_mini.gif Man liekas grūtākais ir piespiest sevi iziet ārā, un sākt ar to nodarboties, bet man tas kaut kā prasījās, tāpēc sāku, un tagad priecīgs skrienu.

Uzlieku uz pleijera dziesmu un močīju. POFIG, ka ārā ir lietus, dubļi, vai krīt sniegs. Tikai močī, MOČĪĪ VĒL, motivē sevi un trennējies!!!

 

Tagad mans mērķis ir noskriet vismaz 21km. Uz vasaras pusi ir doma skriet gar jūru, un kārtīgi nosauļoties. Nevaru sagaidīt nākamo dienu, kad varēšu iet ārā un skriet.

Skrienu tiešām ar prieku, cilvēki kaut ko lupī uz manu smaidu, un dažbrīd dziedāšanu līdzi kādai dziesmai, bet man ir vienalga!