Ir pienākusi tā diena, kad oficiāli iznācis spēļu grāvējs Mass Effect 3.

Komandē savu elitāro vienību pārņemot kontroli pār kaujas laukiem, vai pielādē savus ieročus un iznīcini ienaidniekus . Izmanto 'stealth' tehnoloģiju un uzlabotu snaipera šauteni, lai pārsteigtu ienaidniekus, pirms viņi vēl tevi pamana. Aizmet pretiniekus pa gaisu izmantojot telekinēzi 'biotic' speciālās spējas. Novieto šaujamieroču ligzdas un 'uzhako' pretinieka tehnoloģijas, lai pretiniekam sagādātu naidīgu pārsteigumu.

Jau pašā sākumā tev vajadzēs radīt Šepardu par tādu cīnītāju, kādu tu to vēlies. Sākot no ārējā izskata izvēles, pie reizes izvēloties neskaitāmas specializētas cīņas klases, katra no tām ir unikāla un ar īpašām spējām. Spēlējot spēli un cīnoties pret rīperiem tu varēsi izvēlēties kādus ieročus izmantot, kādas dotības un spēkus uzlabot, kuras bruņas izmantot un kādas personības pievienot savai vienībai.

 

 

Ja vēl ar to nepietiek, izveido ar saviem trīs draugiem elitāru prettrieciena komandu, kura cīnīsies par brīvību konflikta zonās 'Co-operative' daudzspēlētāju režīmā. Sāksi tu kā 'human combatant' , bet progresējot tev būs iespēja atslēgt citas spēcīgas rases un klases. Tev būs nepieciešami šo spēcīgo rašu ieroči, spējas, bruņas, dotības un citi atslēdzami apbalvojumi, lai iznīcinātu nāvīgos pretiniekus. Bet pats svarīgākais, tev būs jāspēlē komandā.



Lejupielādēt Demo: http://masseffect.com/about/demo/ 

smile_mini.gif  

Laboja throttle, labots 4x