Rīta dienasgrāmata.

Pirmdiena. Modinātājs uzlikts uz 6.30 un otrs uz 6.42. Nedaudz pirms otrā modinātāja (stulbās sony ericson defaultā modinātāja skaņas, sāku grozīties gultā, un izslēdzu pirmo modinātāju, domāju - nu pagulēšu ilgāk, gribās..

Sāk skanēt otrs modinātājs, šoreiz jau NEJAUKAIS, visu laiku ienīstais telefons (vēl protams nav tik vecs, lai dusmās triektu pret sienu, bet katru rītu apsveru šo domu), sataustu mobīlo, spiežu kaut kādas podziņas, guļu talāk.. Nōšing spāšēl, diemžēl pieceļos 9:10..

FĀĀĀĶ, šodien tak kontroldarbs, 9:45 sākas!!! Izripoju no gultas, paķeru pildspalvu, kas mētājas uz zemes, sametu tuvākās grāmatas un burtnīcu kaudzi somā, skrienu uz vannasistabu, nomazgājos, apģērbos, tad 5 minūtes dusmīgs meklēju atslēgas, un skrienu uz autobusu. Jāā, izdevās nokavēt tikai dažas minūtes..

Otrdiena. Modinātājs joprojām uzlikts uz 6.30, un otrs uz 6.42 (nelaimīgais sony ericson zvans, ienīstu!!!) Guļu, dzirdu ka kaut kas zvana.. AII, lai jau zvana.. Nav nekāds ugunsgrēks, gribas gulēt.. Tā ik pēc 9 minūtēm modinātāji man traucē gulēt, spaidu snooze mode, un izdodas nogulēt līdz 7:20~~  . Nu šaize, autobuss pēc 15 minūtēm, bet vēl jāizgludina bikses.. Ar vienu roku ēdu, ar otru gludinu bikses, nav laika meklēt zābakus, aizskrienu ar botām. Arī paspēju!

Trešdiena. The day i verīīī laik. Oficiāli trešdienās var gulēt līdz kādiem 8:30, ierasto 6:30 (nāāt) vietā. Tā nu laimīgs guļu, izguļos, bez stresa beidzot vienreiz nedēļā izdodas paēst, iztīru zobus, noskujos arī.. neizskatos vairāk pēc bomža, aizeju priecīgs uz skolu.

Ceturtdiena. Pēc trešdienas tusiņa vispār neliekos ne zinis pa modinātājiem, bet šoreiz mani pieceļ māsa.. Par laimi pa rokai nav ar ko iemest, tāpēc pieceļos gandrīz laikā.. Sačammājos, skolā ierodos arī laikā.. Prieks

Piektdiena. Izmēģinu jauno metodi, uzlieku, lai no rīta, plkst. 6:40 līdz 7:20 sāk skanēt radio, un tā diezgan skaļi.. IZDODAS! Esmu atradis veiksmīgo formulu, Europiešu sitāmā radio dziesmas spēj izsist mani no miega, jo dažas tik tiešam besī, šo piektdien sāka skanēt Benassy Bross, ar lieliem basiem.. Miegs pazuda acumirklī.. Piecēlos ne tikai es, bet visa ģimene un drošvien arī kaimiņi.

Sestdiena, un Svētdiena.  ZZzzz.. līdz 12.00, āā ku labi, un nemaz negribas celties wink_mini.gif