FUUUUU! Šorīt pirmā svarīgā pārraide, ko nu nekādi nedrīkstētu laist garām, bet vēl tagad neesmu atradis, kur pie velna to varētu noskatīties! Neraža! Kas tad tik svarīgs? Ar nelielu aizturi, bet 2011. gada F1 sezona sākas! <img src= " /> Kā varētu laist garām tādu notikumu!? Nu nezinu, nezinu... Ek, jau trešo gadu sasodītais Viapists (Viesats) atņem uzticīgajiem F1 faniem un skatītājiem nenovērtējamās F1 televīzijas pārraides. <img src= " /> Piedāvājumā tikai svētdienas naktī sacīkstes ieraksts, par kvalifikācijas nepiedāvāšanu vispār nerunājot. Tā ir cūcība. Un jau trešo gadu pēc kārtas! Šaut viņus. Vienu pēc otra, vai labāk visus uzreiz! Un lielākā nelaime, ka pēc ilgiem meklējumiem internetā neesmu atradis nevienu jaunu vietu, kur varētu cerēt, uzsveru, kaut cerēt uz live streamu sacīkstes laikā. Briesmīgi. Vairākas stundas testējot UK proxy'us, dažādas interesantas aplikācijas bez rezultāta. Tas uzdzen riebuma sajūtu. Nopietni. Labi, cerams, ka no rīta izdosies ko ātrumā uzrakt, lai kvalifikāciju noskatītos, citādi būs sačakarēts garīgais, cik nu to vairs var sačakarēt, uz ilgu jo ilgu laiku..

   Brīnišķīga Dj Visage kompozīcija par salīdzinoši leģendāru pilotu, Miku H.. Citējot runātāju:"Huja Mika, Huja! Huja Suomi, Huja Mika! Mu'Tarrkalla! Mu'Tarrkalla!" Brīnišķīgi, iedvesmojoši. Uzreiz atsauc atmiņā vecos labos laikus ar Procedūru Kabinetu, visā pilnā tā sastāvā, kur tad arī šo dziesmu ne retu reizi uzspēlēja. Vieglas smiltis Muižniekam. Kas tie bija par laikiem, ek. Katru piektdienas vakaru pa kādai procedūrai ar klausītājiem vai varbūt tomēr pašiem dakterīšiem? Tad slavenā cinīša gāžsana, kā nacionālais sporta veids vai Ķilavburka kā cilvēka vārds, vai arī Rrrrrastasuns kā gada zvēru nezvērs, protams, neaizmirstot Ripinieka (tā laikam viņam bija vārds) kunga monologus. Kas tās bija par procedūrām... Skumji, ka vairs ēterī neskan un nekad vairs arī neskanēs, taču tā ir - lietas nāk un iet, bet kas zin, varbūt tomēr Hugo un Pirtnieks duetā, vai trio kopā ar Feju kādreiz atgriezīsies tādā vai savādākā formātā. Ir pieredzētas šai dzīvē pāris reinkarnācijas, cik nu veiksmīgais vai neveiksmīgas - tas ir cits jautājums. Citējot vienu no raidījuma džingliem:"Bet tapēc jau nav jāpaliek par ZIRGU! Ēterā pasaulē labākais raidījums - Procedūru Kabinets!"

   Superīgi skanoša dziesma. Tiešām. Uzraku, revidējot Nabā nepelnīti "30 seconds to mars" piedēvēto dziesmu sarakstu. Tikai pasakiet, ka grupai '30 Seconds To Mars' kādreiz ir bijušas dziesmas ar nosaukumiem: Arī panki precas (AlisP), you know my name (Chris Cornell), Bittersweet Bundle of Misery (Graham Coxon) u.c. Naba man tā saka. Un šoriez nepareizi, bet pateicos viņai, ka viņa tā saka, esmu ievērojis pāris neizmirstamas kopozīcijas, kuras citā notikumu sakritībā būtu palaidis garām.

   Still, kaut kā pietrūkst. Ir brīvlaiks, esmu paspējis gana labi atpūsties, jāsāk jau domāt, ka pārāk labi, jo šodien pieķerties klāt kaut kam saistībā ar skolu - nu nekā. Roka neceļas. <img src= " /> Vispār pēdējā laikā esmu sācis šausmīgi visu ielaist un tagad ir sakrājušies milzum daudz darbu. Neteiksim, ka pirms tam nebija, atšķīrās tikai tēmas. Sasodītie darbi skolai, kur ne galu, ne malu redzu, sasodītā gribēšana beidzot izdarīt to, ko jau sen ir kārojies, tikai, kas ir bijis pakārtots visam citam, kā piemēru minot, piemēram, normāla emuāra izveidi pilnīgi no nulles, dažu sen zināmu cilvēku satikšanu RL (Jā, Jūs paši sapratīsiet! Es jau braucu!), jaunu zināšanu apguvi dažās specifiskās jomās u.c. Vienīgā nelaime, pašlaik pietrūkst dzirksteles, inerces vai dajebkā, lai kaut ko pasāktu, tieši domāju, ka prasītos viens kārtīgs elektrošoks. Varu derēt, ka dabūtu vienu jaunnedēļ skolā, bet šaubos vai vairs kaut kas no turienes maz spēs atstāt iespaidu, liekas, ka sāk atrafēties nervi vai sazin kas, ko uztrauca mācības... Baigi, ne?

   Pendulum varētu būt degviela dzirksteles radīšanai. :3

   

 

P.s. Superīgi liels un kruts - VISU CIEŅU - Hibriidam, kurš piecos no rīta spēj klausīties manos runas plūdos un nepārstāt nolife. Visu cieņu un, PALDIES, par ideju. ;o