Heh. Exieši, Jūsu domas par 9.maiju?

Man jau liekas, ka šis Latvijai ir par daudz. tad vēl, pa asinīm uzsit šis: https://www.apollo.lv/portal/news/articles/237565/galery/13/article#image

Kā to 'moto' saprast, es iespējams, saprotu visai nopietni un konkrēti - attiecināms uz viņu būšanu Latvijā.. Man tas nav OK, ne tuvu, tas ļoti sāk kurbulēt manu 'motoru'.. 

Piedod un atvaino, bet gadījumā tie NAV Latvijas svētki, bet gan PSRS un Krievijas svētki? tad vēl, ko nu svētki, it īpaši mūsu zemītē, kur arī izmantojas sieviete tie karavīri, kuri bija 'godam vinējuši vāciju'.

Heh, smiekli un dusmaz uznāca, kad lasīju, vai nu tvnetā vai apollo, viena krievu pilsoņa viedokli, ka šie svētki ir visnotaļ jāsvin, jo tikai dēļ krievu padomijas, mēs neesam vācu kalpi un viņu gūstā, ka viņi bija mūsu visu, gadrīz vai pasaules, glābēji..

Absolūtais stulbums sasniegts, tas nu drošs.. 

Starp citu, man jau nav nekas pret citu tautu cilvēkiem, pret citu tautu kultūrām, bet nu..kā kkur lasīju(laikam exā): diezvai Jūs justos labi, ka kāds ciemiņš Jūsu mājās uzvedās kā savās pēc pilnas programmas. >.<

Es ļoti labprāt izlasītu citu domas, bet bez liekiem troļošanās komentāriem, kuri šeit īsti neiderētos.

(Izsakot savas domas, atceraties lūdzu, ka lapas noteikumos ir minēts, ka nedrīkst būt naidu kurinošs saturs. Paldies! smile_mini.gif )

Laboja Shattred, labots 1x