Šodiena, lai arī nedaudz pelēka, bet beigu beigās sanākusi varen muzikāla. Vēl nakts stundās uzodu, ka šogad pa ripulim paspējuši izdot gan "Of Monsters and Men", gan "Feist", gan "Six Organs Of Admittance", kas man bija varen liels pārsteigums un kas pavisam noteikti ieviesīs korekcijas manā gada albumu topā. Pa dienu aizčāpoju uz veikalu un beidzot savai kolekcijai pievienoju veselus četrus ripuļus: Tramplīnu ''Švīkas'', 100 Baltu Dvēseļu "Jūtīgs un Atdalīts'', Dzelzs Vilka "Dzīvnieks Pilsētā" un Elizabetes Balčus "Wooden Horse''. Diemžēl piekto brīnumu Baložu Pilnu Pagalmu veidolā neizdevās iegūt, jo man par lieliem brīnumiem Nabaklaba "Retro Spectro" bija tukšs kā izslaucīts. :/ Ak vai, nekas, vēl jau ir laiciņš līdz gada beigām, tāpēc arī tas agrāk vai vēlāk nonāks manā mūzikas plauktiņā. :] Bet, dienas un vakara kulminācija - koncerts Rīgas Domā ar paša Šefa (jā, tā paša, kas eksieties) piedalīšanos. :] Bija interesanti, patīkami klausīties, taču jāatzīst, ka kaut kā tomēr pietrūka.. Varbūt tāpēc, ka pirmatskaņojums un gan orķestris, gan koris vēl nebija skaņdarbus "paņēmuši sevī''... Varbūt kaut kā cita dēļ... Galvenais, ka radītā atmosfēra bija patīkama, tieši kā pirms Ziemassvētkiem domāta. Paldies šefam un visiem pārējiem māksliniekiem par to. :]



   Bet, ar to nebūt nav viss. Tā kā es uz gada beigām grasos laist klajā savu subjektīvo gada mūzikas albumu, dziesmu un visādu citādu muzikālo notikumu topu, pie vienām sāpēm gribu uzzināt arī Exiešu domas par 2011. gada mūzikas etalonu. Tad nu lūdzu, ceru uz atsaucību un jūsu vieokli par to, kas jūs šogad uzrunājis visvairāk šādās nominācijās:

 

  • 2011. gada labāko jauno dziesmu.
  • 2011. gada labāko jauno mūzikas albumu.
  • 2011. gada labāko koncertu/festivālu.

 

   Atbildes, lūdzu, iesniegt vai nu rakstot man vēstuli, vai vienkārši ierakstot viedokli tepat zemāk - komentāros līdz 28. decembrim! Šoreiz nav nekādu žanrisko ierobežojumu, galvenais ir uzzināt, kas tad šogad Exiešiem visvairāk paticis, bet patikt jau var stilistiski jebkas, vai ne? Pēc noliktā datuma visas atbildes tiks apkopotas un publicētas, kompaktai apskatei un analīzei manā emuārā. 

   Tad nu velciet ārā savas rakstāmmašīnas un aidā. smile_mini.gif  

Laboja Rocky__Lv, labots 4x