Spēle: My Summer Car
PlatformaPC
Žanrssimulator
Izlaišanas gads24 октября 2016 г.
IzstrādātajsAmistech Games

 

Spēles treileris

 

Spēles apraksts

My Summer Car spēle viss vairāk iepatiksies tiem cilvēkiem,kam patik darboties ar automašīnam.Bet ne tiem kam galveno kart ir pāardities ar jaudīgam mašīnam,kā piemēram "NFS" vai "Project Cars" utt,šī spēle vairak iepatīksies tiem spēletajiem,kam tuvāk pie sirds ir automehāniķa darbs,vai kaut kad iepriekš iepatīkas mums visiem zināma un populāra spēle "Car Mechanic Simulator".Detaļas pārpilnība pārsteidz iztēli. Motors, korpuss, šasija: viss ir izstrādāts līdz mazākajai detaļai. Un pilnīgi bez padomiem!Ja Jūs esat spēlejuši CMS (Car Mechanic Simulator), kur jums vienmēr teica priekša, kur un kā izvietot detaļu,tad šaja spēle jūs to neredzēsiet.Turklāt personai, kas nav īpaši zinoša ar automašīnas ierīcēm, visticamāk nevarēs precīzi apkopot automašīnu. 

 

 

Reālisms Kā es teicu, šajā spēlē jums netiks piedāvāts, ko un kur likt. Bet tomēr, jūs varat mēģināt salikt auto ar nelielam zināšanam par automašīnu un jums tas izdosies!Tomēr ir viens BET ... Iztērējot  daudz laika un pūļu (un dažreiz likt mašīnu kopa ir patiešām laikietilpīgs darbs), mašīna var vienkārši  neiedarbināties vai iedarbināsies,bet pēc pāris metriem no tās var izkrist jebkura detaļa,kura nebija pielikta pareizi,vai arī pieskrūvēta līdz galam.

Spēle ir ļoti labi pārdomāta,ja jūs iedarbināsiet dzinēju un neuzsildīsiet to,tad jūs var sagaidīt jaunas problēmas ar dzinēju.Kā arī spēle ir ļoti realistiska,kā jau realitāte,ja jūs mašīnu salikat pareizi uz visiem 100% viņam pēc kāda laika jums tapat salūzīs un jums nāksies meklēt detaļas savam auto,remontet.

Vienkāršās cilvēku vajadzības tiek realizētas arī. Piemēram, nepieciešamība pēc tualetes vai arī varat iedzert kadu pudeli alus, ēdot pāris desu no iepakojumu. Abus var iegādāties veikalā, tur ir arī rezerves daļas automašīnai. Tas atrodas 10 minūšu attālumā no mājam. Šķiet, ka tas ir mazliet ... Bet ticiet man, šoreiz šķiet kā mūžība, kad nejauši nokļūsit grāvī un ejiet mājās pakaļ traktoram.

Manas domas: Man pašam ļoti iepatikas spēle,kad sāku viņu spēlēt diena nospēlēju ap 5-6 stundam viņu.Uz pirmās mašīnas salikšanu man aizgāja aptuveni diena,ļoti grūti bija no sākuma izprast,kas un kā darbojas.Biju ļoti šokēts ienākot spēlē ar to ka,izstrādātajs ir tik sīki un detalizēti pārdomājis spēli,un mašīnas konstrukciju.Ļoti iepatikās spēlē,ka automašīnu liekot kopā,tas neatiecas tikai uz dzinēja salikšanu un hadeni,bet kad virsbūvi bija jāsaliek pašam (Pārsegs,bagāznieks,spārni,stikli,lukturi utt). Kopumā spēle ļoti aizraujoša un intresanta.

Man vērtējums: 10/10

Laboja mad, labots 1x