Nu ko, rakstu sērija par mūziku turpinās smile_mini.gif ! Šoreiz par mīļāko grupu/dziedātāju jautāju visiem labi zināmajam lietotājam Niķķis. Viņa mīļākā grupa ir N-Dubz. Tas mazliet sarežģīja uzdevumu, jo par Prāta Vētru info varēja atrast latviešu valodā, taču par N-Dubz viss bija angliski. Nācās likt lietā savas tulkošanas prasmes un lūk rezultāts - otrais raksts no rakstu sērijas par mūziku gatavs :8: ! Mazliet uzdevumu sarežģīja arī tas, ka man ir lauzta potīte, taču tas mani neapturēja! smile_mini.gif Izbaudiet! wink_mini.gif

 

Par grupu

N-Dubz ir angļu hip-hopa grupa no Kamdenas. Savos pirmssākumos viņi sadarbojās ar Polydor Record , bet vēlāk sadarbības līgumu noslēdza ar All Around The World Records. Astoņas viņu dziesmas ir pabijušas UK Singles Chart, populārākā no tām ir dziesma "I Need You", kas iekļauta viņu piektajā albumā . Viņu debijas albums Uncle B tika izdots 2008. gada 17. novembrī un debitēja ar 11. vietu UK Albums Chart. Viņu otrais albums Against All Odds tika izdots 2009. gada 16. novembrī un debitēja ar 6. vietu. Par platīnu tas kļuva 2 mēnešus pēc izdošanas.

Pirmssākumi

Visi N-Dubz dalībnieki, Tulisa (Tula), Dappy (Dino) un Fazer (Ričards) ir dzimuši Kemdenā, Lodonas ziemeļos . Divi no viņiem ir atzīti par grieķu mantojumu jeb Greek heritage (wtf?). Viņi katrs ir pabeiguši citas skola un pirmo reizi satikās, kad visiem bija 13 gadi, Haverstokas skolā un sanāca kopā kā grupa pēc Dino tēva, Bīrona Kontostavlos pamudinājuma. Viņš nomira 2007. gada 12. aprīlī. Viņiem visiem bijusi smaga bērnība - uzauguši bīstamos rajonos, saskārušies ar vardarbību, depresiju, narkotikām, finansiālām problēmām, iebiedēšanu un bandu kultūru.

Panākumi

1) Uzvarēja 2007. gada MOBO Awards, saņemot balvu, kā labākie UK jaunie izpildītāji.

2) 2008. gadā tika nominēti kā labākā grupa un kā grupa ar labāko video Urban Music Awards .

3) 2009. gadā saņema digitālo balvu (The Digital Award) O2 Silver Clef Awards un saņēma balvu par gada labāko albumu (Uncle B) MOBO Awards .

4) 2010. gadā grupa tika nominēta gada labākajam singlam iekš BRIT Awards un uzvarēja MOBO Awards kā gada labākā dziesma (Playing with fire) .

Diskogrāfija

1) 2008. gadā tika izlaists albums Uncle B:

  1. Intro
  2. Wouldn't You
  3. Strong Again
  4. Don't Get Nine
  5. I Swear
  6. Ouch
  7. N-Dubz Vs. Naa-N-Dubz
  8. (Skit)Public Transport
  9. Love For My Slum
  10. Better Not Waste My Time 
  11. Work Work  
  12. Feva Las Vegas
  13. Defeat You
  14. Sex
  15. Secrets
  16. Papa Can You Hear Me
  17. (Outro)

2) 2009. gadā iznāca albums Against All Odds:

  1. Against All Odds
  2. I Need You
  3. Playing With Fire (ft. Mr. Hudson)
  4. Say It's Over
  5. Na Na (ft. Wiley)
  6. Shoulda Put Something On
  7. Duku Man Skit (feat. Fearless)
  8. I Don't Wanna Go To Sleep
  9. Suck Yourself (feat. Chipmunk)
  10. No One Knows
  11. Number One (N-Dubz Version) 
  12. Comfortable 
  13. 13. Let Me Be (ft. Nivo)

3) 2010. gadā iznāca albums Love.Live.Life

  1. Intro
  2. Best Behaviour
  3. Took It All Away
  4. Living For The Moment
  5. Love Live Life
  6. Scream My Name
  7. Love Sick
  8. Took It And Boot It
  9. Skit
  10. So Alive
  11. Girls
  12. Cold Shoulder 
  13. Morning star
  14. Outro
  15. Bonus Track
  16. We Dance On

Niķķa Domas

Mīļākā grupa man ir N-Dubz. ietilpst viņi Boy Better Know mūzikas apvienībā no kuras man patīk gandrīz visi mūziķi un grupas, bet visvairāk saista tieši N-Dubz un Skepta. Patīk man laikam tādēļ ka pārsvarā klausos HipHop, rap un R'n'B un N-Dubz dziesmas parasti ir jautras un tekstos ir jēga nevis vienkārši tiek kautkas noskaitīts lai sanāktu dziesma.

Manas Domas

Par šo grupu biju dzirdējis bet ļoti maz. Tādēļ paklausījos viņu dziesmas iekš Youtube.com un radās labs priekšstats par grupu. smile_mini.gif Saskanīgs trio, labas dziesmas, patīk tas, ka dziesmas mēdz būt atšķirīgas nevis vienveidīga, piemēram viena dziesma ir ļoti līriska, bet otra tāda, ka gribas celties kājās un dejot līdzi lol_mini.gif . Iepatikās šis dziesmas:

http://www.youtube.com/watch?v=sJ5y1mIgNko

Biju domājis, ka ar rakstu veidošanu ies ātrā, taču kājas dēļ viss sanāk tik lēni sad_mini.gif . Jācer, ka ātri atlabšu un tad viss ies normālos tempos wink_mini.gif . Līdz nākamajai reizei :8: !

Veidoja : Big pipmanis     

Laboja mad, labots 2x