Iespaidojoties no https://exs.lv/gallery/3650/64116 , kas ir izvērties par reāli foršu fotošopa striķi, tā, ka prieks skatīties, es nolēmu, ka labprāt gribētu sev jaunu avataru, bet internets (ar visām tā plašajām iespējām) man nepiedāvā neko tādu, kas man tā 100% ļoti patiktu.

Tāpēc, exs.lv, kurš gan cits? Ņemot vērā, ka mums ir TIK daudz radošu cilvēciņu..

Tev ir iespēja absolūti brīvi izpausties. Izmantot manu avataru, svešu avataru, neesošu avataru. Nažus, pirātus, sūdus, vienalga. Bet, galvenais nosacījums, lai ir kaut kas tiešām orģināls. Kas tāds, kas, kaut attāli, varētu saistīties ar mani (vai arī nē, jo lol nau wērc). Respektīvi - kaut kas, kas paņem.

 

Mazāk kasīsimies, kā te - https://exs.lv/iereibusas-kuplastes/forum/21lgs un virzīsim enerģiju pozitīvā virzienā. Tāpat, lielā, globālā mērogā, tas neko nemaina un krievu tanki Rīgā neienāks tikai tāpēc, ka pankijs, vai kāds cits, ir slikti modi.

 

Es kaut ko piemirsu?

Ak, jā, "noteikumi"

 

69. Principā, tādu nav, piedalīties var jebkurš, bildes likt, tepat, postos un iztēlei tiek ļauta pilnīgi radoša brīvība. (protams, ievērojot exs.lv iekšējos kārtības noteikumus)

Uzvarētāju izvēlēšos es vienpersoniski (jā, pēc exs.lv labākajām tradīcijām biggrin_mini2.gif ) un pārējie avatari būs brīvi pieejami visiem lietotājiem, kas vien vēlēsies. (tātad, piedaloties, Tu veic ieguldījumu visas lapas labā)

 

Umm. Balva? Es konsultēšos ar kamerādiem exiešiem, bet esmu diezgan drošs, ka tie būs exspunkti. Vai tikšanās ar mani dzīvē. ( wink_mini.gif )

 

Lai chills, styrna, Ivars, Zane, rugāji, rudzi un pat Susuris ir ar jums!

 

 

Bilde, pilnīgi unrelated.