Hei hei! Paldies par balsojumu iepriekšējā rakstā. Dziesmas ir izlozētas un tās varēsiet uzzināt raksta turpinājumā. Jāatzīst, ka stili atšķirās un tas priecē - nebūs viss vienšķirīgi! Šoreiz būs jādzied angliski, bet nākamajā būs latviešu valodā. Mainīsim valodas ik konkursu. Sākumā izklāstīšu kas un kā!

Kas ir Nedēļas Balss?

Nedēļas balss jeb VOTW (Voice Of The Week), ir konkurss, kur tiek iedots noteikts dziesmu saraksts. No šī saraksta ir jāizvēlās viena dziesma un tā jāiedzied un jāieraksta. Nav atļauta jebkāda faila rediģēšana. Ierakstam jābūt tādam, kāds tas bija uzreiz pēc ierakstīšanas. Taču, atļauts ir pievienot savu pavadījumu vai dziedāt līdzi oriģinālajam dziesmas pavadījumam.

Noteikumi:

  1. Ir jāiedzied viena no piedāvātajām dziesmām (vismaz viens pants un piedziedājums).
  2. Ierakstu nedrīkst jebkādi apstrādāt. Drīkst paralēli dziedāt līdzi skanošajai dziesmai, kas nosacīti ir pagriezta klusāk vai arī veidot savu pavadījumu. Šajā gadījumā vienīgais atļautais apstrādes veids ir celiņu pievienošana.
  3. Ierakstīt darbu drīkst ar jebkādu ierakstīšanas programmu, kura nekādi uzreiz nerediģē oriģinālo skanējumu un ļauj to saglabāt sākotnējā stadijā. Piemēram, Windows iebūvētais Sound Recorder, Audacity utml.
  4. Nedrīkst jebkādi izķēmot dziesmu, taču drīkst to dziedāt dažādās intonācijās un augstumos, ritmos.
  5. Līdz balsošanas beigām nedrīkst nevienam atklāt, kuru dziesmu esi iedziedājis. Nedrīkst apšaubīt citu balsojumus. Ja ir nojausma, kurš dziesmu izpilda - vienalga nekādā gadījumā neizpaust autoru, pat mājienu veidā. Šis tiks vērtēts stingri un tiks piešķirta diskvalifikācija.
  6. Ierakstus sūtīt man ar nosaukumu Nedēļas Balss #7.
  7. Uzvarētājs tiks noteikts balsošanas veidā.
  8. Darbi jāiesniedz līdz: piektdienas, 2013. gada 17. maijam (nākamā nedēļa).

Balvas:

  • 1. vieta - Mikrofona ikona pie avatara, 5 exs punkti
  • 2. vieta - 5 exs punkti
  • 3. vieta - 3 exs punkti

Konkursa dziesmu saraksts:

Vārdi
Vārdi
Vārdi
Vārdi
Vārdi
Vārdi

Lai labi skan!

 

Laboja , labots 3x