Need for Speed™ Most Wanted

Piesprādzējies un uzdod gāzi, tu esi savas dzīves saspringtākajās sacensībās, bēdz no policistiem, apdzen pretiniekus, kā arī uzstādi savus labākos laikus braucot ar dažādākajām automašīnām un liec tos saviem draugiem pārspēt.

 

Spēles veidotājs  "EA Swiss Sarl"
Spēles iznākšanas gads  2012
Spēles tips   Sacīkstes
NEPIECIEŠAMĀ ANDROID VERSIJA:  2.3 un jaunāka
Izmērs  2.0GB +

Spēle android market veikalā 

 LINKS QR kodsQR code for https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.nfs13_row

Spēles cena

 0 - 3,15 Lvl

Spēles mērķis ir sacensties ar pretiniekiem trasē ar dažādākajām, populārākajām automašīnām pasaulē un kļūt vismeklētākajam braucējam. Spēlei ir izcila grafika, vairāk kā 40 dažādas automašīnas un iespēja sacensties ar draugiem. Automašīnu var vadīt divos veidos, Tilt to steer, touch and drag to steer, kā arī atsevišķi ar Gamepad pulti. Sacenties un iegūsti naudu, ar kuru, vari iegādāties vairāk automašīnu.

 Automašīnas vadīšana:

 Misijas:

Street race - Sacenšās 6 automašīnas, uzdevums nobraukt pēc iespējas ātrāk un iegūt godalgotu vietu ( pirmais, otrais, trešais ) Ja finišēsi pēc trešā, tad naudas balva tev netiks izsniegta. Naudas balva par katru street race ir dažada.

Checkpoint - Pēc iespējas ātrāk sasniegt atskaites punktus, tie ir izvietoti katrā trasē atsevišķi, ja līdz finišam nonāksi ar lielāku atlikušo laiku, iegūsi lielāko pieejamo naudas balvu.

MOST WANTED - "vismeklētākais" ir misija, kurā tu sacenties ar Spēlētāju "botu", viņu apdzenot tu iegūsti viņa vismeklētāko titulu ( no vienpadsmitās vietas līdz pat pirmajai vietai ) un naudas balvu. 

Speed run - Tiek dots vidējais ātrums, kurš nedrīkst būt mazāks nobraucot visu trasi, piemēram, ja vidējais ātrums ir 289Km/h, tad finišējot, tavam vidējam ātrumam ir jābūt virs 289km/h.

Hot ride - Tiek "iedota" automašīna un tev ir jāpārspēj dotais "trases laiks".



 

Kopumā man spēle likās interesanta, bet trases varētu būt mazliet garākas un varētu tik daudz neatkārtoties, iesaku šo spēli izmēģināt visiem, kuri to vēl nav izdarījuši. Spēles vadāmība man likās pieņemama un grūtības pakāpes ir pietiekoši optimizētas, lai tās būtu iespējams iziet, bet arī, lai būtu interesantas. 

 

Mans vērtējums  7,5/10
Play store vērtējums   7,8/10






Laboja , labots 3x