NIKE RIGA RUN 2011 10km skrējiens 




Laiks: 28.augusts
Vieta: Mežaparks
Reģistrēšanās: www.nikerigarun.lv sadaļā reģistrācija; veikalos Nike, Sportland un 100% Sports, Ziedot.lv kioskā t/c Alfa
Dalības maksa:  7, -LVL; pasākuma dienā: 10, -LVL Visa dalības maksa 100% apmērā ir ziedojums Ziedot.lv labdarības projektam „Mazajām sirsniņām”. 


Nike Riga Run 10km skrējiens šī gada 28.augustā būs īsts izaicinājums iesācējiem, labs pārbaudījums pieredzējušiem skrējējiem un, visbeidzot, īsta cīņa profesionāļiem, jo šajā disciplīnā tiks noskaidroti uzvarētāji Latvijas čempionātā šosejas skrējienā. Vēl nesenā pagātnē 10km daudziem likās pārāk gara distance, un vairums „svētdienas skrējēju” kā savu spēju robežu uzskatīja 5km distanci. Pavisam nemanāmi skriešana ir kļuvusi par ļoti iecienītu brīvā laika pavadīšanas veidu daudziem, ieņemot arvien drošākas pozīcijas ikviena sportiski aktīva cilvēka dzīvē.
Tāpēc 5km vietā, kas līdz šim vairums skrējienu ir piedāvāta kā tautas distance, jau otro gadu kā īsāko individuālo distanci mēs piedāvājam veikt 10km. Ir pienācis laiks nākamajam līmenim! 10KM skrējiena trase būs līdzīga kā pērn.
Šogad, atšķirībā no iepriekšējā gada, tā būs oficiāli sertificēta un tās garums būs ne vairāk, ne mazāk kā precīzi 10KM!

 

via http://nikerigarun.lv/

 

 

Apsveru domu piedalīties, kurš vēl skries?