Sveiki, takā šodien 1. septembris mazlietiņ svēku noskaņa un arī bēdiga, galu galā skola sākas un kā jau visi zinam, tā nav patikamāka lieta pēc vasaras, agrāka celšanās un tā tālak.

   Kā jau sākot 7. klasi, jauna skola, gāju sākumskolā, lai gan pa nakti tā bija pārdomāju, jo eju uz citu skolu nevis kur visi pazīstamie iet. Domāju, ka no rīta būs skudriņas vēderā, bet nē!Gāju kā tanks, bija diezgan vienalga, kaut gan kāda klase būs vai būs sakarīgi un visi šitie jautājumi.Domādams, ka diezgan daudziem tā ir gadījies, bet nu šoreiz skudriņas nebija un viss bija čikiniekā.

   Tagad par klasi.

 

Klase kā jau klase, man 3 pazīstami cilvēki bija no paralēlklases vienas, vienā vardā bija jautri.

(ņaņ ņaņ ņaņ ņaņ)

Tagad ar notikumiem.

Pirmkārt jau nepatika tas, ka svinīgais ļoti ilgs, no 11.00-14.20, labi tas vēl ir pieņemami, jo jāiepazīst skola.

Klasē jau izveidojās trīs bari, cik skolēni ir klasē isti nezinu vai nu 20 vai 22.

Es ar paralēlklasniekiem iepazinos ar vienu hokejistu - Māri.(baigais āksts) Mēs viens bars 5 cilvēki no mūsu skolas un hokejists. Māris baigais blatnojs un smieklīgs. biggrin_mini2.gif

Interesantākais gadījums laikam bija, ka viens klases čalis-mazākais - klusais ierunājas beidzot fočēšanas laikā un Māris ierunājas:"Eu, viņš runā!" Visi sāka smieties, ne jau ļauni, bet tā labdabīgi. Tad mazais atbildēja: "bļeģ" un kaut ko nopurpināja. Tad Māris teica:"Pasaki kādu lamuvārdu un paglaudīja galvu. Tas bija kronis visam. Izklausās gay, bet tas bija tik rēcigi biggrin_mini2.gif D Vispār esmu izbrīnits, ka klasē nav tādi dirsēji, lai gan 2 ir tādi, bet gan jau ātri viņiem muti aizbāzisim. Nezinu kā skolotājas tiks galā ar Māri, bet nu rēcigs viņš ir. Bija vēl daudzi atgadījumi, bet visus negribas rakstīt. Domāju, ka šī skola būtu labāka, nekā tā skola kur visi gāja zinot heiterus un tā tālak.

 

Laboja nikomans, labots 1x