Nosaukums:  Orcs Must Die! 2
 Žanrs:  Action, Tower defence, Strategy
 Platformas:  PC
 Iznākšanas datums:

 2012. gada, 30. jūlijs.

 Spēles režīmi:  Vienspēlētāju un daudzspēlētāju.
 Izstrādātājs:  Robot Entertainment
 Izdevējs:  Robot Entertainment

Spēles apraksts

 Spēle tiek aizsākta alā, kurā ir tikai viens vai vairāki portāli, caur kuru nāk ārā pretinieki, kas ir sākumā maza izmēra orki un ar laiku lielizmēra troļļi, kuriem prāta līmenis kā vidējam exsietim. Spēlē ir jāliek visādas lamatas, lai šie sliktie orki netiek līdz izejai. Orku nākšana notiek pa raundiem, starp kuriem spēlētājam ir pāris sekundes laiks salikt vai noņemt lamatas.

Prasības

Minimālās

Intel CPU  Core 2 Duo E4400 2.0GHz
 AMD CPU  Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
 Nvidia GPU  GeForce 6800 GT
 AMD GPU  Radeon HD 6380G
 RAM  2 GB
 OS  Vista | XP | 7 | 8
 DirectX  DX 9
 HDD  9 GB

 

Rekomendētās

Intel CPU  Core 2 Duo E6750 2.66GHz
 AMD CPU  Athlon II X2 245e
 Nvidia GPU  GeForce 8800 GS
 AMD GPU  Radeon HD 3850
 RAM  3 GB
 OS  Vista | XP | 7 | 8
 DirectX  DX 9
 HDD

 9 GB

 

Par spēli

 Spēle ir tiešām lieliska. Orcs Must Die! 2 ir spēles turpinājums no pirmās daļas, kas ja tā paskatās, gandrīz vispār neatšķiras. Vienīgais, kas tā pa nopietno atšķiras ir spēlētāja interfeisa dizains, notiekošais spēles laukums un arī spēles režīmi, kas gan pirmajā daļā ir tikai viens - spēlē vientulībā. 

 Orcs Must Die! 2 noteikti ir spēle, kura ir jāizspēlē ar draugiem. Spēlē daudspēlētāju, jeb kooperatīvā sistēma ir tiešām lieliska. Tā ļauj diviem cilvēkiem iet tos pašus līmeņus, kas ir pieejami vienspēlētāju režīmā, bet prieks tāpat ir liels, redzot mazos, aizdegušos orkus lidojot pāri kartei.

 Un tomēr, neskatoties uz spēlēšanas gaitu, no grafiskās puses spēle ir arī ļoti labi izveidojusies. Tā ne pārāk daudz ēd resursus, ne pārāk daudz arī dod spēlētājam pieredzi. Spēle ir pieejama visos izšķirstpējas režīmos, tāpēc ja Tu esi lielāka monitora īpašnieks, Tev nebūs problēmu izšķaidīt bargos orkus. Lai gan cik liels prieks par to, kāds ir spēles dizains, tas pilnībā nav nekādi mainīts no jau esošās pirmās daļas.

 Spēlē ir arī iekšā draugu tops, kurā Tu vari redzēt, cik daudz Tavi brašie orku sitēji ir ieguvuši punktus tajos pašos līmeņos, kuros esi Tu tos ieguvis. Neskaitot draugu topu, ir arī kopējais tops, kur Tu vari redzēt pašus lielākos spēles maniakus.

 Spēli arī pavada ļoti labs skaņas celiņš, kurš piedod katram momentam savu gaisotni. Katru reizi, kad Tu pabeidz kādu no līmeņiem, Tu dzirdi priecējošu mūziku un arī redzi savu spēlētāju dejojam, bet kamēr Tu spārdi orkus, Tu vari sekot līdzi visai spēles gaitai ar savām ausīs, jo ik pēc pāris sekundēm tiek pateikts, kur ir vairāk orki, kur parādijušies orki un kur atsprāguši orki. 

 Kopumā par spēli nevar daudz ko pateikt, tā ir diezgan parasta tower defence spēle, kuru paspēlējot pāris dienas, un izejot pilnīgi visas misijas, sāk apnikt spēlēt un gribas dabūt atpakaļ naudu par savu darījumu. Spēli noteikti nav vērts pirkt par tā patieso cenu, bet noteikti var pagaidīt kādu izpārdošanu, kur spēles cena ir krasi pazemināta.

Vērtējumi

 IGN  9.0/10
 Gamespot  8/10
 Mans

 8/10

 

Treileris

 

Ekrānšāviņi

 

Laboja Worst, labots 3x