Nosaukums: Pandora Saga: Weapons of Balance.

Gads: 2011

Žanrs: MMORPG

Izdevējs: Atlus Online

Izplatītājs: Steam Community

Minimālās Prasības

OS: Windows XP / Vista / 2000 / 7
CPU: 1.8 GHz Pentium 4 
RAM: 512MB
HDD: 1.5 GB 
Videokarte: Jebkura VGA karte ar vismaz 64MB atmiņu (Geforce 5000 vai labāka)

Ieteiktās Prasības

OS: Windows XP / Vista / 2000 / 7
CPU: 2.8 GHz Pentium 4
RAM: 1GB
HDD: 2.0 GB 
Videokarte: Jebkura VGA karte ar vismaz 128MB atmiņu (Geforce 6600 video karte vai labāka)

Īsumā par spēli

Spēle ir balstīta uz MMORPG žanra. Kad sākat spēli ir dota iespēja izvēlēties četras atšķirīgas klases:

Bruņinieki: Bruņinieki ir meistari viens pret vienu cīņa. Viņi ir specializēti zobenu tuvcīņai. Bruņinieki ir galvenie spēlētāji dēļ lielā uzbrukuma spēka un spēja izturēt ievērojamu kaitējumu no pretiniekiem.

Skauti: Skauti ir prasmīgi lokšāvēji. Viņi ir nāvigi slepkavas no tālām distancēm. Skautiem ir iespēja ātri uzbrukt un palīdzēt partijas biedriem.

Kalpi: Kalpi ir vērtīgi spēlētāji. Viņiem piemīt spēja saglabāt spēlētāju grupu dzīvu kara vidū. Kalpiem piemīt spēja atdzīvināt vairākus spēlētājus.

Burvji: Burvji ir viena no spēcīgākajām klasēm kad tas nonāk līdz karam. Viņiem ir pieeja visdažādākajām maģijas prasmēm kas viņiem dod šo lielisko spēku. Viņu vienīgais mīnus ir tuvcīņa.

Pandora Saga kombinē maģijas elementus un stratēģisko kara taktiku lai veidotu izaicinošu spēles pieredzi. Šī Japāņu MMORPG spēle ir balstīta uz trīs sensenajām Eiropas nācijām. Spēlētājiem ir iespēja izvēlēties sešas atšķirīgas rases, un katrai rasei ir savas priekšrokas. Un vēlāk kad esat izvēlējies savu rasi un klasi tev tiks dota iespēja progresēt uz spēcīgāku klasi. Pirmā klases maiņas iespēja būs pēc divdesmitā līmeņa sasniegšanas. Visā spelē ir iespēja iegūt 55 līmeņus.

Manas domas par spēli

Varu atstāt ļoti labu iespaidu uz šo spēli, jo šāda tipa spēles mani ļoti piesaista. Teikšu godīgi spēle nav no vieglākajām bet ir iespēja iet partijās vai arī trenēties vienam pašam. Pēc manām domām spēle ir ļoti līdziga spēlei World Of Warcraft tikai zemākos grafikos un spēlētāju daudzumā. Tiešām zinu ka dažiem cilvēkiem nav iespēja iegādāties World Of Warcraft, tapēc arī es pats aizsāku spēlēt šo spēli. Spēle var būt aizraujoša un ari garlaicīga, teiksim tā spēle paliek interesantāka tik līdz tev ir augstāks līmenis un vairāk prasmes.

Laboja Viesty, labots 1x