Režisori: Tracy Torme, Robert K. Weiss.

Lomās: Cleavant Derricks, Jerry O'connell, Kari Wuhrer, Sabrina Lloyd,  John Rhys Davies. 

Žanrs: Zinātniskā fantastika.

Oficiālais kanāls - Sci-Fi un FOX.

 

 

 

Seriāla apraksts: Klusā dzīvojamo ēku pilsētā San Francisko, puisis vārdā Kvins Melorijs uzbūvē savā zinātniskajā labaratorijā ierīci, kura izveido portālus un ļauj ceļot pa paralēlajām pasaulēm. Izveidojis šo ierīci, kas ļauj mētāties pa visu visumu, protams, Kvins izmēģina ierīci vēl piedevām sasaucot komandu jeb draugus. Izmēģinājis ierīci, viņš nokļūst citā pasaulē, un saprot, ka iespēja tikt mājās ir 1/1000000, jo viņš nebija paredzējies mājās atgriežšanos. Tā nu viņi ceļo no pasaules uz pasauli, kur viņi vēlprojām ir savā planēta, bet citādākos laikos.

 

Seriāla vēsture: Seriāls tika izveidota 1995. gada 22. augustā. Sākumā to rādīja pa FOX  channel, taču neskaidrību un strīdu dēl tika pārcelta uz Sci-Fi lielās popularitātes dēļ. Seriālu beidza veidot 2000. gadā.

 

Manas domas par šo seriālu: Tā kā mani zinātniskā fantastika ļoti mani aizrauj, es jums ļoti silti ieteiktu noskatīties šo seriālu no gala līdz galam... Ir interesanti paskatīties, kas varētu notikt pēc neskaitāmiem Gadu tūkstošiem gan pirms, gan pēc mūsu ēras. Protams, mēs visi zinam, ka tā nav realitāte, bet ja nu tā būtu?

 

Mans vērtējums: 8, 5/10

IFDb vērtējums: 5/10

 

Bildes:

 

 

Laboja mad, labots 5x