Sveiki! Šis raksts būs par to, kā nofilmēt augstas kvalitātes RuneScapevideo.

Sākums

    No sākuma jums ir nepieciešama programma, ar kuru filmēt. Ja jums jau tāda ir, izlaidiet tekstu līdz nākamajam virsrakstam. Ir dažas labas programmas, bet es uzskatu, ka vislabākā ir Camtasia. Kā otru labāko es ieteiktu HyperCam. Ja gribi būt legāls, tev ir divas iespējas: 1. Nolādēt programmas trial versiju vai nopirkt programmu. HyperCam maksā apmēram 40$, bet Camtasia aptuveni 300$, tāpēc sākumam es ieteiktu nolādēt trial versiju.     Lai nolādētu brīvo Camtasia trial versiju spied šeit.     Lai Nolādētu brīvo HyperCam trial versiju spied šeit.

piezīme. HyperCam tiek piedāvāta kā alternatīva versija Camtasia produktam; šī pamācība ir par Camtasia produktu.

Filmēšana

    Tā kā šī pamācība ir par augstas kvalitātes video, uzreiz ķeršos pie lagu novēršanas tehniku.     Kad esam uzinstalējuši Camtasia atveram Camtasia recorder.

Ejam Tools->Options

Uzmanība, ļoti svarīgi ir ieķeksē pie disable display acceleration during capture.

Vēl pārliecinieties, ka ir iestatīts save as avi..

Apsveicu, tu esi pusceļā līdz augstas kvalitātes RuneScape video!

Šo daļu izpildi tikai pirms video filmēšanas. Samazini visas programmas un spied labo taustiņu->properties (pieņemot, ka lietojat Windows operētājsistēmu, ja nē, tad nevaru palīdzēt.).

Spied Settings->Advanced.

 

Spiežam troubleshoot un aizvelkam Hardwarte Acceleration uz none.

Atceries atbīdīt iestatījumu atpakaļ pēc video pabeigšanas!

Apsveicu, tagad Tavam datoram vajadzētu filmēt bez lagiem.

Pirms filmēšanas jāiestata filmēšanas reģions. To var izdarīt atverot Camtasia Recorder un spiežot select a region to record.

Tagad ievelkam filmēšanas reģionu un spiežam record!

Bilde šeit.

Nofilmējam video un saglabājam! Apsveicu, tu esi ieguvis augstas kvalitātes video. Tagad tu vari to apstrādāt, bet tā jau būs cita pamācība.

Laboja , labots 1x