Rakstu šo jaunā topikā, jo miniblogā visu nevarētu uzrakstīt nemaz nerunājot par to, ka tur nopietnas atbildes ir sagaidīt visai grūti. Tātad ķersimies pie problēmas.

 

Neliels background story:

Pats PayPal lietoju jau gadu un uz sava accounta biju reģistrējis divas kartes - SwedBank'as OPEN Visa un Citadele's kaut kādu MasterCard. Viss ar karšu piereģistrēšanu bija okej. Labi, pirms mēneša manu akountu aiztaisīja, jo redz izmantoju multiple accounts. patiesībā otru, ar savu vardu biju uztaisījis pirms vairākiem gadiem un par tādu biju aizmirsis.

 

Šodienas problēma:

Tā kā izmantoju PayPal un savi akounti bij bloķēti, sarunāju ar draudzeni, ka viņa uztaisīs OPEN karti un reģistrēšu to uz jauna, svaiga PayPal konta uz viņas vārda. Okei. Šdoien izņēmām karti, atbraucam mājās. Kā nākas, uztaisu accountu, spiežu "Get verified", nospiežu "Continue", kā parasti, no kartes atskaitās nauda, bet tad, PayPal izlec Error:

 

"We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."

 

Nu wtf? Kapēc pēkšņi OPEN'u neņem? Bet voti naudu atskaita. Kādam tā ir gadījies? Kā man rīkoties? Ko darīt?

 Uz viņu ofisu zvanīt jēga nav, jo cik esmu mēģinājis, nekad nesavienu....laikam esmu neveiksmīgs.