Šī ir tāda foruma lomu spēle, kkas līdzīgs mafijai. 1kārt - visu domājis esmu pats! 2kārt - cerams nekļūs par konkurentu mafijai, jo mafija ir bišķ savādāka žanra blum_mini.gif

 

                                          Pazemes karš!

 

Kas tas ir?
Dažos forumos esmu redzējis lomu spēles. Nu tas ir kaut kas līdzīgs mafijai tikai visu pats esmu veidojis balstoties uz citām lomu spēlēm.

Sižets [Update 26. novembrī]

Alans bija bezpajumtnieks. Kādu dienu viņa pēdējā alus pudele iekrita notekūdeņos. Viņš rāpās tai pakaļ. Bet nogājis zemē pirmo ko viņš ieraudzīja bija divas milzu pilis, kas slējās abos galus. Tad pie viņa atnāca trīs cilvēki un viņu nogalināja. Bet pēdējais ko Alans atcerās ir, ka katra pils bija savā krāsā. Viņš nodomāja, ka tie ir piļu kari. Tā arī bija! Tu vari mainīt šī kara iznākumu!

Tas ir sācies! Virszeme to jūt, bet negrasās iejaukties! Karš par pazemi ir sācies! Alans guļ nekustīgs uz labvēlīgi noskaņoto cilvēku tiltiņa. Viņi to nežēlīgi grasās iemest notekūdeņos. Par to domā parūpēties visi trīs ārsti. viņi pienāk un nogrūz. Kristaps sava garā auguma dēļ ķeras pie alana kājas un velk to prom. viņam vienalga, ka Alana netīras botas sasmērē viņa džemperi, jo tas nekad nav bijis tīrs. Kristaps atspēries velk Alanu tā, ka viņa cepurīte nokrīt. Viņš ar nelielu smaidu sejā nosaka:'' Tā nokritusi tieši tur, kur es to atradu pirmoreiz!''. Toties ārsts Askolds negribēja ķēpāties un pieskarties Alanam. Viņš vēlējās pakomandēt Kristapu un Holmsu. Askolda zaļās acis spīdēja kā dārgakmeņi pazemes tumšajā gaismā. viņa salle plīvoja nelielajā vējā un viņa melnais mētelis bija cieši aizvērts. Ar pirkstiem viņš norādija uz kuru pusi vilkt Alanu. Holms gan bija šeit ieradies bez palīga Vatsona. Šī bija viena no retajām reizēm, kad viņus redzēja atsevišķi. Nolaidis dūmu no pīpes viņš klausīja Askoldu un ņēma Alanu un stumdīja viņu uz daudzām malām. Viņa matus gan nevarēja redzēt dēļ viņa cepures, bet zābaki toties slīdēja pazemes slapjajos ceļos un viņš bieži gandrīz nokrita. Visi trīs ārsti tur jau stāvēja labu laiku. Pienāca strādnieks Betfery un pašūpoja savu lielo punci. Daļa no tā karājās zem viņa krekla un arī puncis bija zaļā krāsā, tāpat kā viņa seja. Betfery teica:'' Nu? Vajag kādu palīdzību?'' To izdzirdējuši pieskrēja arī Valters un Artūrs, kuri to vairāk dzirdēja kā:''Vajag palīdzību!'' Valtera acis bija tumšas šajā blāvajā gaismā, bet īstenībā tas bija dzidri zilas kā dziļa, dziļa jūra. Tērpies zilās drēbēs arī viņš bija un staigāja pa apli gudrodams kā vieglāk dabūt Alanu prom, pat nepaskatoties uz ārstiem un nesaprotot, ka viss veicas diezgan labi. Toties tumšmatainas Artūrs to gan visu ievēroja un arī redzēja kā Holms paslīd un noveļas uz deguna. Pāsmējies viņš nolēma pasaukt pēdējo labo cilvēku: Konstantīnu, lai arī viņu uzjautrinātu. Konstantīna ādas krāsa šajā radiācijā bija kļuvusi sarkana, bet tā mati bija saglabājušies ļoti tumši. Lai arī viņa vestē stāvēja divi ieroči - glock, visi zināja, ka viņš tos nemāk izmantot. Tādēļ viņš pietaisīja ciešāk savu rūtaino vesti, lai nevienam nerādītu savus glokus. Bet visi tos tāpat redzēja, jo Konstantīns staigāja skaļi un viņa kovboja zābaki džinkstēja viņam pārvietojoties.

Otrā pusē no labajiem atrodas ļauno iekarotāju pils. Tā kā viņiem nav Alana ko grūstīt viņi sāk kalt plānus un izvietoties. Pašā priekšā viņiem stāv Leo, varenais ģenerālis, kuru tāpat daudzi neklausa, bet viņiem nav izvēles. Kaut gan viņš nav spēcīgs, viņa ogļu melnās acis ietekmē visus, un ar savu balto kreklu virs kura stāv tumšbrūna veste viņš izskatās iespaidīgs. Arī Ekstencis ir ģenerālis, bet viņš neizskatās tik iespaidīgs, bet visi viņu klausa tāpat kā Leo. Ekstenča tetovējums uz pleca vien rāda to, ka viņš nav no vīriem, kurš uzņems nepaklausību. Arī karavīru zābaki par to liecina, bet kad paskatās uz viņa krekliņu, kuram ir uzraksts ''Es tusēju'', daudzi atslābst un padomā, ka viņš nemaz nav tik ļauns pret savējiem. Ļaunajiem ir divi ārsti - Rufus un Gregory house. Lai arī būdami tikai ārsti, cīņā viņi ir nāvejoši, jo it īpaši Gregory house. Viņš nogalina vien ar skatienu. Tērpies tīrās drēbēs viņš izrāda, ka spēj tās iegūt no jebkura, bet viņš pārvietojas lēnāk nekā citi - ar spieķi. Runā, ka tur viņš glabā vienu zobenu. Toties Rufusam nav matu, kas arī izrāda viņa spēku. Viņa jancīgais izskats - zaļais tērps un ādas cepure kā arī garā bārda bieži maldina pretinieku par viņa spēku. Bet Rufus nav vienīgais ļaunais, kas izskatās jancīgi. Ir arī strādnieks Pedobear - brūns lācis ar atplaukušu smaidu. Strādā viņš labi, bet tai pat laikā ir liels jautrīts. Otrs strādnieks Laukisimo ir ļoti labs strādnieks, jo agrāk dzīvojis laukos un darījis smago darbu. Runā, ka mazgājies viņš nav nekad. Bet šortus viņš ir saglabājis zaļus. Un pēdējais ļaundaris ir Kedulis. Viņš rok rūdas priekš strādniekiem. Agrāk viņš bija labs kaujinieks, bet viņu smagi sasita reiz. Tad viņš kļuva par rūdu racēju. Savu militāro uniformu viņš netaisās vilkt nost un ar savām rētām viņš izskatās ļoti pievilcīgs.

Uz labajiem ir iedarbojies ļauno plāns - sākt pa televizoriem raidīt pokemonus - tas viņus aizkavētu. Vienīgi Kristaps un Konstantīns pa laikam kaut ko dara. Bet Kristaps ir nejauši saticies ar ļauno ārstu. Kristaps ir ilgi trenējis lai būtu spēcīgs tuvcīņa, kad viņam nav neviena zobena pie rokas. Tāpat arī Rufus. Rufus ir nedaudz satraucies, jo Kristaps ir diezgan garš. Un viņa netīrais džemperis liecina, ka viņš smērēsies lai vinnētu. Bet toties Rufus neizskatās tik iespaidīgi ar savu garo bārdu un zaļo apģērbu. Bet lai nu kā - kautiņš ir neizbēgams! Kristaps Rufusu spēcīgi pagrūž zemē. Rufus nokrīt, bet lai ieturētu distanci arī apmet kūleni uz aizmuguri, uzreiz pielec kājās. Ieņēmis kustīgu pozu Rufus gaida, kad Kristaps nāks virsū. Tas nebija ilgi jāgaida, un tur arī Kristaps kļūdījās. Rufus viņam ātri sazvetēja pa muti 4 sitienus. Kristaps nedaudz atkāpās, nobrauca ar roku pār seju un sajuta asinis. Tas viņu padarīja diezgan niknu. Viņš neļaudams sev sist sagrāba Rufusu un svieda viņu pret sienu. Rufus gan tikai nedaudz atsita muguru, bet viņš nebija gatavs, ka Kristaps skries virsū un ar kāju sitīs par krūškurvi. Nokrakšķēja kauli. Rufus saļima uz zemes. Viņš bija dzīvs, bet bezsamaņā. Tikai ārsts 6 stundu laikā viņu varēs glābt.

Kristaps diezgan priecīgs stāvēja uz 9 lauciņa, jo tiešām negaidīja uzbrukumus - jo viņš taču bija nogalējis vienu ārstu! Viņš bija izdarījis pirmo slepkavību pazemē! Ja neskaitu muļķi Alanu. Tumsainajā gaisotnē Kristaps lēnām staigāja pa 9 lauciņu. Tad viņš tumsā ieraudzīja divas spilgtas acis un dzirdēja soļus. Tas bija Gregory House! Viņš bija zināms kā ļoti iedomīgs ārsts. Gregory House noteica:''Un tu centīsies mani pieveikt?'' tādā tonī, kas samulsinātu ikvienu. Bet tumšmati Kristapu tas īpaši neiespaidoja. Gregory House mēģināja vēlreiz:''Labāk izmazgā džemperi un laid mani garām!'' Arī šis uz Kristapu neiedarbojās. Tad Gregory House tvēra pēc saviem zobeniem ar kuriem bija apmācīts rīkoties cīņā. Nelaimīgi atskārtis, ka to tur nebija viņš saņēma spēcīgu sitienu pa seju. Izmandodams savu spieķi viņš piecēlās kājās, jo bija nokritis. Spieķi viņš meta pret Kristapu, bet pat netrāpīja. ''Ak tad cīnīsimies bez zobeniem, ja?'' Gregory House atkal centās pateikt kaut ko nievājošu. ''Šī ir mana specialitāte!'' Kristaps smejīgi teica. Tad viņš nedaudz pietuvinājās Gregory House un sagaidīja no viņa puses spērienu. Kristaps gan pretinieka kāju satvēra. Tad viņš to rāva uz savu pusi un nežēlīgi pats lēca uz priekšu sperot pa Gregory House seju ar kājām. Gregory House nokritis vaidēja. Īsti pieveikts viņš nebija tāpēc Kristaps izlēma turpināt. Viņš viņam pārlauza sprandu. Pazemes pasaulē bija veids kā to izārstēt 6 stundu laikā.

Specialitātes un cīņas mākslas!
Tev ir jāizvēlas viena specialitāte, kura tev palīdzēs spēlē:
Ģenerālis: viņš var komandēt citus, piemēram, ja kāds neko nav darījis 5 stundas, ģenerālis, var likt viņam uzbrukt vai iet kaut kur, bet tas ir jāieposto obligāti.
Ārsts: Viņš var izārstēt nokautos cilvēkus 6 stundu laikā pēc nokaušanas.

Strādnieks: Viņš izgatavo kuģus 6 stundās vai arī ieročus 1 stundā, vai bruņas 3 stundās vai ratus 2 stundās. Bruņām viņam vajag 3 rūdas, ierocim 1 rūdu.

Rūdu racējs: Viņš rok rūdas, kuras izmanto strādnieks lai veidotu ieročus un bruņas.

Tu varēsi cīnīties neatkarīgi no specialitātes.
Cīņas mākslas: Ar šīm varēšu noteikt, kurš vinnēs kaujā. 
Neapbruņotā tuvcīņa: Tu dabū bonusu, ja cīnies bez zobena.
Zobena tuvcīņa: Tu dabū bonusu, ja cīnies ar vienu zobenu.
Dubulto zobenu tuvcīņa: Tu dabū bonusu, ja cīnies ar diviem zobeniem.
Šķēpmetējs: Ja tu cīnies ar šķēpu, tu dabū bonusu.
Lokšāvējs: Ja tu izmanto pistoli, tu dabū bonusu.
Tālāk?
Pasaule!! Spied wiew image lai redzētu visu pasauli.

ds


Vietas pasaulē:
Visi sāk uz a vai 1 vai r vai15. (A, 1 = labie, r, 15 = ļaunie)
B1234 = tilts, zem tā var kuģot.
Uz b, p, 2, 14, ja esi strādnieks vari būvēt kuģi (6 stundas) vai arī ieročus (1 ierocis = stunda)

Kuģi: Ja ir uzbūvēts kuģis (skaties postus vai arī manu rakstu, jo centīšos regulāri atjaunot visus notikumus), tu vari tajā iekāpt un ceļot uz jebkuru lauciņu visā kartē stundas laikā! Kuģī jābūt vismaz 2 cilvēkiem lai ceļotu kaut kur.

Ieroča paņemšana: ja esi vajadzīgajā lauciņā b, p, 2, 14 tu vari paņemt ieroci, ja uzraksti, ka tā dari, protams, izlazi vai tur vispār ierocis ir. Lai izgatavotu ieroci vajag 1 rūdu!

Bruņu paņemšana: Tas pats, kas ar ieročiem, bet bruņas tevi pasargā. No sākuma tām ir 100% izturība, pēc katras cīņas tā samazinās par 25%, ja tev ir 100% bruņas, bet pretiniekam 0%, tad viņam ir mazāk nekā 2% uzvaras iespēju. Lai izgatavotu bruņas vajag 3 rūdas!

R2468 = raktuves, ja uz kāda no šiem strādā rūdu racējs viņš var iegūt 1 rūdu stundā, bet tad viņam tā ir jānes uz kādu no strādnieka lauciņiem (b, p, 2, 14). Strādnieks var 2 stundās uzmeistarot ratus un tad rūdu ieguvējam rūdas nebūs nekur jānes, bet jāieliek ratos un tās ātri tiks piegādātas strādniekam.


Spēlētāju saraksts:
Labie:
1. Kristaps (Mad mac), ārsts, Neapbruņotā tuvcīņa, pašlaik atrodas uz:10.

Apraksts: Ļoti garš cilvēks, ar melnām acīm. Parasti viņam mugurā ir melnas bikses, ļoti netīrs džemperis un kāda cepurīte, kuru viņš atrada uz ielas.

2. Betfery, strādnieks, lokšāvējs, pašlaik atrodas uz: b. 

Apraksts: Zaļa ādas krāsa, resns.

3. Askolds (Blackhawk), ārsts, lokšāvējs, pašlaik atrodas uz: 5.

Apraksts: Pēc dabas mierīgs cilvēks ar īsiem, melniem matiem un zaļām acīm. Nav spēcīgas miesasbūves, toties ir gudrs un saprātīgs.
Bieži redzams tumšā mētelī, ar raibu šalli un gaišām biksēm.

4. Holms (Baronsbux), ārsts, dubultzobeni, pašlaik atrodas uz: D.

Apraksts- Bieži redzams ar sava palīgu Vatsonu. Nēsā mēteli līdz ceļiem, gari ādas zābaki un viņa slavenā cepure. Nepiemirsīsim arī viņa pīpi.

5. Valters (Valters3000), rūdu racējs, neapbruņotā tuvcīņa, pašlaik atrodas uz: b.

Apraksts: Melni mati, Zilas acis, Vidēja auguma, vienmēr staigā riņķī Zilos džinsos, un zilā jakā...

6. Artūrs (zemgals16), rūdu racējs, lokšāvējs, pašlaik atrodas uz:A.

Apraksts: Tumši mati.

7. Konstantīns (Apple Panic), Rūdu racējs, lokšāvējs, pašlaik atrodas uz: c. Viņam ir 1 rūda! 

Apraksts: Sarkans ar Melniem matiem. Kovboju zābakiem un 2 glock kabatās. Rūtaina veste un melnas platās 'džinsas.

Ļaunie:

1. Pedobear (Onka Lv), strādnieks, neapbruņotā tuvcīņa, pašlaik atrodas uz:B4.

Apraksts: Pedolācis.

2. Laukisimo (lauku5), strādnieks, dubultzobeni, pašlaik atrodas uz: 13. ir 2 zobeni.

Apraksts blum_mini.gif ilseta ieradies laukis.Netirs no galvas lidz kajam.zalos sortos, krekla kura krasu vairs nevar noteikt un pizikaa.taka pieradis pie darba uzreiz pieteicas par stradnieku.

3. Kedulis (keda), Rūdu racējs, lokšāvējs, pašlaik uz: r6.

Apraksts: Acīmredzami pievilcīgs vīrietis, militārā apģērbā. Viņam ir kazbārdiņa.

4. Gregory House. Ārsts.

5. Ekstencis (extence), Ģenerālis, lokšāvējs, pašlaik atrodas uz: b3.

Apraksts -Karavīru zābaki, auduma bikses, Es Tusēju Krekliņš, gumijas aproce ar uzrakstu DINAMO RIGA, tetovējums ar ķīniešu burtiem.

6. Rufus. Ārsts.

7. Leo (Ugunsputns), Ģenerālis.


Bultas/ieroči/kuģi/bruņas uz: Strādniekiem arī jāraksta ko taisa.
b: Ir rati! Ir kuģis!
p: Ir rati! ir 1 rūda! Ir kuģis!
2:
14: Ir rati! Ir 5 zobens! 

Jautājumi? Droši rakstat:

UN ATCERATIES, KA VISU KO JŪS DARAT SPĒLĒ, IR JĀRAKSTA KOMENTĀROS.


Update2 Gribētos lai kāds mods piesakās spēlēt, lai es viņam varētu pateikt, kuru spamu dzēst ārā. Tāpēc lūdzu tie, kas negrib piedalīties, neraksta!

UPDATE3 Es nevaru būt online 24/7, tādēļ, kad spēlēsim paseko līdzi iepriekšējiem postiem lai nepaietu kādam pretiniekam garām bez cīņas!

Update4 Zagt spēli vai uzlabot nav atļauts!! Ja gribat man kaut ko ieteikt - sakat pa PM un es nākamajā spēlē veltīšu jums publisku paldies!

Laboja PainFoinmr, labots 56x