Bišk uzlabots. + pie sava spēlētāja anketas pierakstiet vai jūs gribat v3 un vai jūs gribat kkādu citu šāda veida spēli?

 

                            Tas ir karš!!

 

Updeiti no iepriekšējās spēles:

1 jauna specialitāte.

1 jauna vieta pasaulē.

Pievienota nauda un zirgi.

Pārmainīta ieroču paņemšana.

Uzlabota cīnīšanās, cīņu mākslu vājie punkti un stiprie punkti.

 

P.S. Izlasat visu pirms kaut ko postojat lai vēlāk nebūtu tā, ka: ‘’Ai, es tak to nezināju, pārtraukšu spēlēt, jo nav jēgas’’.

Kas tas ir?
Neliels ievads: te ir pāris spēlētāji no cita foruma. Tur pārsvarā visi bija neaktīvi un ne tik gudri spēlē, tāpēc tie, kas gribējām spēlēt nācām uz šo forumu, jo zinājām, ka te būs gan atbalsts, gan ieteikumi.

Sižets

Šķiet, Fredam bija briesmīgākais darbs pasaulē. Viņš bija pilsētas kanalizācijas tīrītājs un vēl visādu darbu darītājs. Katru dienu, kad viņa bērni virszemē dzīvoja normālu dzīvi, viņš pazemē kurnēja, tīrīja dažādas vietas un veica pierakstus par ūdens maiņu vai jaunu mošķu parādīšanos. Viņš pazina visu pazemi izņemot kādu vietu. Vietu kur viņš nekad nav gājis. Vieta, no kuras tika izskalots Alans. Kāds bezpajumtnieks, kas miris tur lejā. Freds šodien bija sadūšojies tur aiziet. Paņēmis savu melno lukturīti, kas dienu ienestu pat Mariannas dziļvagā viņš devās uz šo baismīgo vietu. Pēkšņi viņš izdzirdēja skaņas. It kā kāds sarunātos vai kaltu plānus. Tad viņš atskārta, ka tā lielā mala, kurai viņš pagāja malā patiesībā bija pils! Un arī pēc tam, ka tā celtne otrā galā arī bija pils! Viņš saprata, ka te nekas labs nevar būt. Te bija karš. Viņš devās uz priekšu un redzēja pili izpostītu. Otra pils gan bija neskarta un tur dzīvoja labvēlīgi cilvēciņi. Fredu pārņēma naids, ka kaut kas dzīvo viņa pasaulē. Viņš nolēma sapulcināt ļaunos spēkus, kas te agrāk dzīvojuši un uzvarēt to otru pili!

Kā spēlēt?
No sākuma man vajadzēs 14 spēlētājus. Ierakstas vienkārši to postā pēc parauga:

Vārds: Piem. Alans.

Nostāja: (labais vai ļaunais ). Piem. Labais.
Specialitāte: Piem. Ārsts. (Skat. zemāk)
Cīņas māksla: Piem. Neapbruņotā tuvcīņa. (Skat. zemāk).
Apraksts: Piem. Rudmatis, ar acs pārsēju un ziliem šortiem. Apaļu vēderiņu blum_mini.gif (Te var rakstīt kā tu gribi spēlē izskatīties (es veidošu tālāk sižetu un rakstīšu kā katrs izskatās)).

Specialitātes un cīņas mākslas!
Tev ir jāizvēlas viena specialitāte, kura tev palīdzēs spēlē :
Ģenerālis: viņš var komandēt citus, piemēram, ja kāds neko nav darījis 8 stundas, ģenerālis, var likt viņam uzbrukt vai iet kaut kur, bet tas ir jāieposto obligāti.
Ārsts: Viņš var izārstēt nokautos cilvēkus 12 stundu laikā pēc nokaušanas. (Lai uzlabotu specialitāti, skat A12)

Strādnieks: Viņš izgatavo kuģi 8 stundās vai arī ieroci 2 stundās, vai bruņas 4 stundās.

Rūdu racējs: Viņš rok rūdas, kuras izmanto strādnieks lai veidotu ieročus un bruņas.

Slepkava: Viņš, ja uzvar cīņā kādu cilvēku, cilvēkam neapmācīts ārsts nevar palīdzēt. Tikai apmācīts ārsts 3 stundās viņam var palīdzēt.

Tu varēsi cīnīties neatkarīgi no specialitātes.
Cīņas mākslas: Ar šīm varēšu noteikt, kurš vinnēs kaujā. 
Neapbruņotā tuvcīņa: Tu dabū bonusu, ja cīnies bez zobena.
Zobena tuvcīņa: Tu dabū bonusu, ja cīnies ar vienu zobenu.
Dubulto zobenu tuvcīņa: Tu dabū bonusu, ja cīnies ar diviem zobeniem.
Šķēpmetējs: Ja tu cīnies ar šķēpu, tu dabū bonusu.
Lokšāvējs: Ja tu izmanto loku, tu dabū bonusu.

Katrai cīņas mākslai ir 2 vājās un 2 stiprās vietas. (pa kreisi – stiprāks par, vidū noteiktā ciņās makslā, pa labi vājāks par)(Bold - stiprāks par, izsvītros - vājāks par)(tātad, piemēram, neapbruņotā cīņas māksla uzveiktu šķēpmetēju, bet zuadētu lokšāvējam)(Lai uzlabotu cīņas mākslu, skat A12) BTW ja par šito rodas neskaidrības ziņojat, jo domāju gan, ka diezgan grūti šito saprast biggrin_mini2.gif  

Dubulto zobenu tuvcīņa>Šķepmetējs>Neapbruņotā cīņas māksla<lokšāvējs<Zobena tuvcīņa

Šķepmetējs>Neapbruņotā cīņas māksla>Zobena tuvcīņa<lokšāvējs<dubulto zobenu tuvcīņa

Zobena tuvcīņa>Lokšāvējs>Dubulto zobenu tuvcīņa<šķēpmetējs<neapbruņotā tuvcīņa

Lokšāvējs>Dubulto zobenu tuvcīņa>Šķepmetējs<neapbruņotā tuvcīņa<Zobena tuvcīņa
Zobena tuvcīņa<Neapbruņotā cīņas māksla<Lokšāvējs<dubulto zobenu tuvcīņu<šķēpmetējs

Tālāk?
Pasaule!! Spied wiew image lai redzētu visu pasauli.

 

d

Vietas pasaulē:
Visi sāk uz a vai 1 vai r vai15. (A, 1 = labie, r, 15 = ļaunie)
B1234 = tilts, zem tā var kuģot.
Uz b, p, 2, 14, ja esi strādnieks vari būvēt kuģi (8 stundas) vai arī ieročus (1 ierocis = 2 stundas) vai ratus (2 stundas), vai bruņas (4 stundas).

Kuģi: Ja ir uzbūvēts kuģis (skaties postus vai arī manu rakstu, jo centīšos regulāri atjaunot visus notikumus), tu vari tajā iekāpt un ceļot uz jebkuru lauciņu visā kartē stundas laikā! Kuģī jābūt vismaz 2 cilvēkiem lai ceļotu kaut kur.
Ieroča paņemšana: ja esi vajadzīgajā lauciņā b, p, 2, 14 tu vari paņemt ieroci, ja uzraksti, ka tā dari, protams, izlasi vai tur vispār ierocis ir. Kad tu gribi ņemt raksti vai tu ņem loku (lokšāvējam), zobenu, vai šķēpu. Katrs no šiem ir 1 ierocis. 2 zobeni = 2 ieroči.

Bruņu paņemšana: Tas pats, kas ar ieročiem, bet bruņas tevi pasargā. No sākuma tām ir 100% izturība, pēc katras cīņas tā samazinās par 25%, ja tev ir 100% bruņas, bet pretiniekam 0%, tad viņam ir mazāk nekā 2% uzvaras iespēju.

R1234 = raktuves, ja uz kāda no šiem strādā rūdu racējs viņš var iegūt 1 rūdu stundā(tātad - vienā gājienā 4 rūdas), bet tad tās viņam tā ir jānes uz kādu no strādnieka lauciņiem (b, p, 2, 14). Strādnieks var 2 stundās uzmeistarot ratus un tad rūdu ieguvējam rūdas nebūs nekur jānes, bet jāieliek ratos un tās ātri tiks piegādātas strādniekam.

A12 = skola, tur jāpavada 8 stundas un tu varēsi izglābt parastos ievainotos 12 stundās vai arī slepkavu ievainotos 8 stundās, ja esi ārsts. Ja gribi attīstīt kaujas prasmes, tev jāpavada ar savas kaujas prasmes ieročiem tur 8 stundas, ja tu esi uzlabojis prasmes, tavs spēks ir daudz lielāks nekā prêt to, kurš nav uzlabojis.

Nepabruņotā tuvcīņa – Kung fu speciālists.

Zobena tuvcīņa – Nindzja ar zobenu.

Dubulto zobenu tuvcīņa –  Samurajs ar diviem zobeniem.

Šķēpmetējs – Precīzs nažu metējs.

Lokšāvējs – Ieroču nesējs.

 

Nauda.

Katram spēlētājam spēles sākuma ir 10 naudas. Nokaujot kādu citu spēlētāju viņš var paņemt tā naudu, bet ne zirgu. Tātad, ja tev ir 10 naudas, un tu nokauj kādu ar 10 naudām, tev ir 20 naudas, bet ja kāds vēlāk nokauj tevi, bet viņam ir 10 naudas, viņam būs 30 naudas. Ja kādu, kas ir nokauts un bez naudas atdzīvina ārsts, viņam tāpat ir 0 naudas un viņam jāsāk krāt no jauna.

Preces:
Kad tev ir jau 30 naudas sakrāts, tu vari nopirkt zirgu. Zirgs dod tikai pārvietošanās bonusu. Tu vienā stundā varēsi pārvietoties pa 3 lauciņiem reizē!


Spēlēšana!
Tādat, tu vari mainīt atrašanās vietu reizi 4 stundās (komentāros raksti, piemēram, gribu pāriet no a uz b. Pēc 4 stundām, gribu pāriet no b uz c). Spēlējam no 8.00 ik pa 4 stundām līdz 24.00(4 gājieni dienā)  Ja tu nonāc uz pretinieka lauciņa (sarkans = ļaunie, balts = labie) tu vari to pārņemt, ja tur nav pretinieka. Tad tu tur vienkārši 4 stundas nostāvi un lauciņš ir tavs. Bet ja ir pretinieks raksti, ka tu viņam uzbrūc. Vienkārši raksti es pats aprakstīšu cīņu un iznākumu skatoties, cīņas stilu.

 

Uzvarētājs!

Gan jau, ka paši sapratāt, tas kurš ieņem visu laukumu, vai arī zaudē tā komanda kurā nomirst vai tiek nogalināti visi spēlētāji. Pārbaudīsim jūsu stratēģiju un komandas darbu. smile_mini.gif !

Spēlētāju saraksts:
Labie:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.


Ļaunie:
1.

2.
3.
4.
5.
6.
7.


Ieroči/kuģi/bruņas uz:
b:
p:
2:
14:

Jautājumi? Droši rakstat:

UN ATCERATIES, KA VISU KO JŪS DARAT SPĒLĒ, IR JĀRAKSTA KOMENTĀROS. Un vēl atceraties, ka es esmu cilvēks nevis bots, es nevaru būt visu laiku spēlē un atjaunot notikumus, tāpēc lūdzu pirms kaut kam uzbrūciet vai darat pārbaudat divreiz vai to var! 

Laboja PainFoinmr, labots 1x