Sveiki, sveiki!

Atkal Es, murgoju.

Domāju rakstīt, par to kā pavadīju iepriekšējo nedēļu, kamēr biju slims & šodienu. Tikai nezinu ar ko vēlāk nobeigšu(thats wht she said). Dzīvosim, redzēsim.

Tām. pagājušo nedēļu biju mājās, visu nedēļu, jo man pielipa puņķošanās un neliela deva sauakstēšanās, visai dīvaini, jo samērā daudz laika pavadīju svaigā gaisā, bet ok. Puņķošāanās man NEKAD nav ok/normāla vai.tml., esmu cilvēks, viens no miljona, kuram puņķošanās laikā izdalās padaudz h2p no asaru dziedzeriem, respektīvi-raudu. :/ F my life much?

Tām. Mamma atļāva/es pieprasīju un paliku 1dien mājās. 2dien arī iedeva brīvdienu. tad 2dien ap 13:00 mamma pateica, ka pēc ārstes(ģimenes) norādījumiem-palieku visu nedēļu mājās. Ta jau sapriecājos, tikai....jau nākamajā dienā gribēju uztaisīt pašnāvību biggrin_mini2.gif . Visu dienu mājās....mājās tētis, tādas no loud music, no porn, no private life. Nu ok, spēlēju spēlītes..garlaicīgi! 4dienu knapi pārdīvoju...arī garlaicīgi, ļoti! Tad vakarā uzrakstu kl. biedram: "Kas notiek, kā mācībās..." u.tml šitz. šis pasaka, ka fizikā KD. SUPER! Tas nozīmē ka, es kadu dienu sēdēšu pēc stundām un to rakstīšu, tātad neiešu uz treniņu - cray_mini2.gif F@k .

tad 6dien beidzot man atļāva iziet ārā...jes! tik superīgs laiks pie tam bija jegavā! Es ar tēti un brāli. Mēs aizgājām līdz Lielupei, no turienes skats uz pilsētu bija ļoti skaists, btw-bijām vakarā, kad saule jau riet. 7diena-nkāda...like allways(giggle). Tad nu šodiena.

Šodien bija jāiet pie ģimenes ārsta, un tur lielākā jautrība vidu 7dienu laikā. tur bija ļoti daudz cilvēku mazā telpiņā. Pēc laika nedaudz atbrīvojas. Un tad nāk viena pavecāka, pusmūza sieviete, ap 55 un aiz viņas vītra ar bērniem. No kādu 2 gadu vecuma līdz 6, kpā ap 6 bērniem. Nācās nedaudz sarūmēties. Tad nu pienāca mans laiks doties(aizsaulē... biggrin_mini2.gif )Nah...ārste apskatīja nedaudz mani, uzrakstīja zīmi, pateica, ka vajadzētu urīnanalīzes and šits. Ok, dodos prom. Tad aizeju uz rimī, kurš netālu. ieeju iekšā, esmu nedaudz izbrīnīts. Cilvēki pie kasēm 8, ieskaitot kasieres.... Pa Rimi kopā ap 30 cilvēkiem tikai. Njam...arī ieskaitot visu staff.

 

Tā nu pagāja mana mokošā nedēļa pa lieliem vilcieniem. Pietam, dē'tā ka'veselu nedēļu biju mājās, var just(es varu just) "uz" savas muguras, jo dēļ mājās sēdēšanas man tā sāp! sad_mini.gif