Aiz darīt-nav-ko izdomāju aprakstīt visu, kas ar mani pēdējās dienās notiek. (:

 

Treštdien ejot uz baleta festivālu man piezvanīja priekšnieks un paziņoja man, ka esmu pieņemts darbā un, ka piektidien jau jābūt darbā - esmu pārlaimīgs (:.

 

Ceturtdien nekas tāds nenotika, aizgāju beidzot uz skolu, trīs dienas biju nosēdējis mājās, dēļ lielās asiņošanas un atkal mani izrakstīja uz slimnīcu, bet es neaizbraucu - tā jau daudz parādu skolā.

 

Piektdien pirmā darba diena. Iepazinos ar kolēģiem un uzzināju visu par manu darbu. Jāstrādā ir Maijā, Jūnijā, Jūlijā, Augustā, Septembrī un Oktobrī. Katru dienu darbs ilgst 10-12 stundas (nopietni, un man ir tikai 15 gadu biggrin_mini2.gif ). Strādāju es Jūrmalā, Majoros, atrakciju parkā "Dienvidu parks", uz pašas Jomas ielas. Tākā dzīvoju Rīgā un darbā jābūt jau deviņos vai desmitos, jāceļās jau septiņos, lai normāli paspētu (bet esmu pieradis, mācos arī jūrmalā, tāpēc uz skolu braucot ir tas pats).

 

Sestdien atkal visu dienu nostrādāju, beidot visi lielie uzkopšanas darbi parkā bija pabeigti, visas atrakcijas bijām uzstādījuši, tāpēc atvērām parku apmeklētājiem. Tmēr parku atvērām tikai ap trijiem dienā, tāpēc īpaši daudz cilvēku nebija, palaida ātrāk mājās, jāstrādā bija tikai 10 stundas (:. vakarā draugs pierunāja iet gulēt teltīs turpat jūrmalā. Staigājām pa tumsu kaut kur, iemaldījāmies pļavā pie lielupes un meklējām, kur apmesties. Atrodam jauku vietiņu pie pašas upes. Es pieeju pie zīmes uz kuras rakstīts "Dabas liegums" un saku draugam: "Man liekās, ka te celt telti nedrīkst..." uz ko draugs atbildēja: "Nekas, nekas." biggrin_mini2.gif . Iekurinājām ugunskuru, uzcēlām telti un aizgājām gulēt.

 

Svētdien bija debīla diena. Teltī mūs pamodināja policisti. Nu protams, guļam taču dabas liegumā biggrin_mini2.gif . Sods itkā esot liels, bet es mazliet aprunājos ar mentiem un mūs palaida bez soda. Aiznesām teltis uz drauga māju un es devos uz darbu. Tākā draugam nebija ko darīt, viņš man blakus sēdēja un runājās kamēr es strādāju, vēlāk priekšnieks pateica, ja mans draugs neies prom, mani atlaidīs. Draugu aizdzinu prom, aizgāju strādāt pie mašīnītēm, jo batutos lēcināt mazos bērnus piebesīja. Pēkšņi man pienāk klāt onkulis, kuram bija slinkums iet uz kasi pirkt žetonus, tapēc viņš man iedeva skaidru naudu par braucienu ar mašīnām. Protams mans priekšnieks to pamanīja, kārtīgi uzbļāva man par to, ka es paņēmu naudu nevis sūtīju to onkuli uz kasi un teica, ka ja vēl kaut vienu reizi kaut ko ne tā izdarīšu, momentāli mani atlaidīs. ):

 

____

 

Runescapeā:

 

Nedaudz paniekojos ar mazu noclipu.

 

Un beidzot uz drauga acc pabeidzu 100 lvl 1 clue scrolls (draugs gribēja quitot rs, jo viņu apzaga un es solīju viņam nedēļas laikā 10m savākt, lai viņš nequitotu. Izdomāju izpidlīt 100 lvl 1 clue scrolls). Cēlu arī pilnīgi visus herbus, kururs nometa man un woman, tāpēc no visiem rewards un herbs kopā sanāca kādi 8m.

 

 

_____________

 

Un vēl kas, ļoti atvainojos cilvēkiem, kuri jau labu laiciņu gaida uz maniem Xfer pakalpojumiem. Man tiešām pēdējā laikā nav brīva laika ganrīz nemaz ):