Žanrs : Sporta spēle

Izstrādātājs : Konami

Platformas : Nintendo Wii, Playstation 2/3, Xbox 360, Pc

Iznākšanas datums : 2012. gada 20. septembrī

Mājaslapahttps://www.konami-pes2013.com/en/

 

 

Sistēmas prasības

 

  • OS : Winows XP, Vista, 7
  • Operatīvā atmiņa : 1 GB
  • Procesors : 2,4 GHz
  • Nepieciešamā brīvā atmiņa : 6 GB
  • Video karte : NVIDIA GeForce 6600 vai AMD ATI Radeon
 
Par spēli:
PES (Pro Evolution Soccer 2013) ir futbola datorspēle, kas ir jaunākais no PES sērijas, ko ir izstrādājusi un publicējusi KONAMI. Šī Pro Evolution Soccer spēļu sērija ilgi turās sacensībās starp FIFA sērijām, kuras ir divas top futbola spēles līdz šim. 
 
Demo versija tika izlaista 2012. gada 25. jūlijā, bet īstā versija 20. septembrī Eiropā, izņemot Apvienotajā Karalistē, kur to izlaida 21. septembrī un Ziemeļamerikā 25. septembrī.
 
Pasaulē slavenais un viens no labākajiem futboliem pasaulē Krištiānu Ronaldo, kurš spēlē Spānijā (Real Madrid) ir attēlots uz vāka.
 
Pirmo reizi no visām PES sērijām ir iekļautas visas 20 komandas no Brazīlijas nacionālās līgas. UEFA Čempionu līga arī ir atpakaļ spēlē. 
 
 
Manas domas :
 
Neesmu spēlējis 13. gada Fifu, bet salīdzināt ar 12. gada Fifu gan varu. Abām spēlēm ir gan plusi, gan mīnusi. Pēc manām domām, grafika ir daudz labāka PES sērijai. Sākot ar stadioniem, spēlētājiem, skatītājiem un citām mazām niansēm.
 
Bet ir arī mīnusi, piemēram, komandu nosaukumi. Ir ierakstīti vecie klubu nosaukumi nevis jaunie un dažus no klubiem ir grūti atpazīt. Pats atpazīstu pārsvarā pēc futbolistiem un logo krāsām. Visi klubi arī nav iekļauti, kas ir vēlviens mīnus. 
 
Tā saucamais gameplay man gan patīk daudz labāk FIFĀ, jo spēlējot ar to pašu "Myplayer" un arī bez tā tiek doti uzdevumi par kuriem pēc tam atalgo ar punktiem. Punktus var tērēt jauniem stadioniem, bumbām un formām. PESā tādas iespējas nav, bet PES sērijā + ir, ka var spēlēt Eiropas un Pasaules čempionātu.
 
Attēli

 

 

Treileris

Laboja , labots 3x