Režisors: Ben Affleck

Galvenajās lomās: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner, Blake Lively, Titus Welliver, Pete Postlethwaite

Žanrs: Trilleris, Drāma

Īss satura atstāsts:

Katru gadu Bostonā tiek reģistrēti vairāk nekā 300 banku aplaupīšanas gadījumi. Banku laupītāji savu amatu nodod no paaudzes paaudzē un lielākā daļa no viņiem apdzīvo Čarlstonas apgabalu.

Dags Makrejs ir viens no šāda tipa speciālistiem un viņa vadībā Bostonā uzdarbojas pārdroša un nežēlīga laupītāju banda. Taču viss izmainās vienā brīdī - aplaupīšanas laikā ķīlniekos saņemtā bankas menedžere Klēra vēlāk nejauši iepazīstās ar Dagu, nemaz nenojaušot par viņa nodarbošanos. Uzsāktās attiecības un kaislīgā mīlestība liek Dagam izvērtēt savu dzīvi un rada vēlmi pamest noziedznieku pilsētu. Taču viņam uz pēdām ir FIB aģenti, viņa bandas dalībnieki sāk šaubīties savā barvedī un Dagam ir jāizdara smaga izvēle - nodot savus draugus, jeb pazaudēt mīļoto sievieti.

Bildes:


Traileris:

Manas domas: Kārtējā Holivudas ekšen filma, kas papildināta ar kaut ko svaigu. Atbilst ļoti daudziem stereotipiem, bet patiesībā bija tīri baudāma un lika pamatīgi saspringt vairākās vietās. Galvenā ideja bija - kruķi sliktie, ļaunie nelieši, banku aplaupītāji - viegli ievainojamie, neaizskartie, nevainīgie jēriņi. Aktieru darbs diezgan labs. Neko oriģinālu te nesagaidīt, beigas tādas nekādas, bet nu ja grib nobumbulēt 2h lai paiet nemanot, iesaku tieši šo filmu - jaucas action ar romantiku, un to scenārija autori ir paveikuši ļoti labi. Viena no pēdējo gadu labākajām action žanra filmām.

Forum Cinemas vērtējums: 5/5

IMdb vērtējums: 8/10

Mans vērtējums: 8, 5/10

p.s. šoreiz mans viedoklis tāds neizteiksmīgāks, jo pāgājušoreiz saņēmu sūdzības par spoileriem, tagad centos cik varēju lai tas vairāk neatkārtotos.

Laboja mad, labots 3x