Plague Inc.

"Jo pasaules iznīcināšana var būt sasodīti aizraujoša"

 

Spēles ražotājs Ndemic Creations
Iznākšanas datums 2012. gada 4. Oktobris (Android)
Žanrs Stratēģija | Simulācija
Android versija 2.2+
Izmērs 29Mb
Spēle Google Play veikalā   Plague Inc.
Spēles cena Bezmaksas

 

Plague Inc. ir ieguvusi IGN nomināciju, kā 2012. gada labākā stratēģiskā spēle. Mērķis ir iznīcināt visu cilvēci ar tevis modificētu sērgu. Spēle piesķir tev izvēlēties kādu no vairākām vīrusu variācijām: 

  • Baktērija 
  • Vīruss
  • Sēnīte
  • Parazīti
  • Prionu
  • Nano
  • Bioloģiskie ieroči

Kā arī speciālos Zombij-vīrusus un "Neurax", jeb smadzeņu tārpu (?) 
Tāpat, kā iespēju uzlabot sava vīrusa ģenētiku un spēju paātrināt spēles gaitu, šie ir pieejami tikai nopērkot spēles pilno versiju.

Spēles gaita

Spēle sākas. Izvēlies pats savu vīrusa nosaukumu (jo smieklīgāks, jo interesantāka spēle). Izvēlies valsti ar kuru tu vēlies sākt savu postošo apokalipsi. Tavs vīruss pamazām izplatīsies, tālāk tas ceļo uz kaimiņvalstīm, pamazām inficējot visu pasauli. Pašam ir jāatīsta sava vīrusa infekcioze, bīstamība un letalitāte. To var panākt uzlabojot simptomus un iespējas, ka sērga parceļo no organisma uz organismu, no valsts uz valsti un no kontinenta uz kontinentu. Tur paligā nāks putni, insekti, ūdens, gaiss, kaitēkļi/grauzēji, asinis un majdzīvnieki. Ir iespējams arī padarīt vīrusu progresīvāku dažādās temperatūras joslās. Spēles uzdevums ir iznīcināt pilnīgi visu cilvēci, neatstājot nevienu veselu vai inficētu cilvēku. Bet, tas nav nemaz tik vienkarši, spēlē ir jaizmanto daudz savu stratēgisko spēju un loģisko domašanu, jo cilvēce pret vīrusu cīnīsies. Tā centīsies izstrādāt pretvīrusu, lai tavu sērgu apturētu un Tu to nedrīksti pieļaut. Lai spēli padarītu vēl interesantāku, ta dažkārt ekrānā uzmetīs paziņojumus par jaunām aktivitātēm uz zemeslodes: Astronautu misijām, steriliem kuģiem, jaunām filmām, izklaidi un tehnoloģijām, par ekonomiskajiem stāvokļiem un katastrofām, kā arī par jauniem medicīniskajiem sasniegumiem. 

Spēle neizpaliek arī bez Achievements, jeb sasniegumiem. Bezmaksas versijā tie ir vairāk nekā 25, bet pilnajā - vairāk nekā 50. Uzdevumi ir likt Amerikas valdībai uzspridzināt Ķīnu/Krieviju, izveidot kadu īpatnēju simptomu kombināciju, ka piemēram staigajosus miroņus, agresīvu vemšanu, cūku gripu u.c.

Spēle ir ļoti atzīta un ir lejupielādēta vairāk nekā 5,000,000 ierīcēm.

Laboja Puis, labots 9x