Spēles nosaukums: Plants vs. Zombies

Žanrs: Tower defense

Izdevējs: PopCap Games

Platforma: Windows, Mac OS X, iOS , Xbox 360 , Nintendo DS

Izdošanas gads: 2009

 

Prasības:

1.2 GHz procesors

RAM - 1 GB

65+MB brīva cietā diska atmiņa

128 MB video atmiņa, 16 bitu vai 32 bitu krāsu kvalitāte

 

Apraksts:

Pie kādas mājas pagalma izmisīgi gaida liels zombiju bars. Ko viņi gaida? Viņi gaida kamēr varēs tikt pie sulīgām, gardām smadzenēm, bet Tu viņus apturi no iekļūšanas mājā. Vienīgā iespēja kā apturēt zombijus ir uztaisot milzīgu augu armiju kas neļaus zombijiem tikt pie kārotā. Augi ir daudz un dažādi - sākot no saules enerģijas nesošām saulespuķēm un beidzot ar arbūzmetējiem kuri trieks arbūzus tieši pa zombija galvām. Galvenais mērķis parasti ir iznīcināt uzbrūkošos zombijus. Lai izgatavotu armiju tev nepiecīšama saules enerģija, to dāvā tikai pati saule un saulespuķes. Pēc katra uzbrukuma viļņa Tu iegūsti naudu, lai varētu nopirkt dažādus palīgrīkus pie trakā Deiva. Spēles gaitā Tu atklāsi "zen garden" - dārzu kurā varēsi audzēt puķes drošībā un šīs puķes Tev dāvās naudu. Tu arī varēsi audzēt gudrības koku, kas dos Tev dažādus padomus un reizēm pateiks arī kādu blēdību. Ir arī trīs spēles režīmi - puzles, izdzīvošanas un dažādu minispēļu režīmi.

Puzles režīmā Tev ir dotas vāzes, dažās no tām ir zombiji, bet dažās ir kaut kas noderīgs. Tev ir jāiznīcina visas vāzes un zombiji kas tajās atrodas.

Izdzīvošanas režīmā Tev ir jāizdzīvo noteiktu skaitu uzbrukumu.

Minispēļu režīmā ir dažādi uzdevumi - valriekstu boulings, pabaro zombiju un daudzas citas.

Spēle ir ļoti interesanta, atkarību izraisoša un ar lipīgām dziesmņām. Nekad nebeidza pārsteigt. Liels augu un zombiju klāsts. Nekad nebiju domājis, ka tik vienkārša spēle mani tā aizraus.

 

Plusi: Lielisks gameplay, daudz augu un zombiju.

Mīnusi: Īsa.

IGN vērtējums: 9

Gamespot vērtējums: 8.5

Mans vērtējums: 9

 

Ekrānšāviņi:


Traileris:

Gameplay:

Laboja Nilsonz, labots 4x