Šovasar Salacgrīvā notiks jau sestais Positivus festivāls!


Positivus ar savu daudzveidīgo un iespaidīgo programmu kļuvis par lielāko festivālu Baltijā, kurš uz 2011. gadu pulcēja 20000 apmeklētājus no dažādām pasaules valstīm.

Britu grupa Keane ir viens no galvenajiem māksliniekiem, kas šovasar 20. un 21 jūlijā uzstāsies Positivus Festivālā Salacgrīvā. Tāpat programmu papildina grupa Instrumenti, vienīgā latviešu grupa, kas uzstāsies uz galvenās TELE2 skatuves, The Vaccines, Keane, King Charles un zviedru - Niki & The Dove. Iepriekš jau ziņots, ka arī Friendly Fires, SBTRKT live, Ewert and the Two Dragons, Givers, Jamie N Commons, Lucy Rose, Vondelpark un Cashier No9.

Uz I Love You skatuves šogad kāps Alise Joste, The Sound Poets, ESKIMO, Mimicry, Zebra Island, Sibyl Vane.

TELE 2 skatuvi papildina Manic Street Preachers.

Damien Rice papildina Nordea skatuvi.

Kā arī pievienojas Wild Beasts, Housse De Racket un grupa Skyforger.

Positivus Festivāls šogad piedzīvos dažādas pārmaiņas: festivāla otrā skatuve sauksies „Nordea skatuve” un atradīsies vecajā estrādē. Kļūstot lielāka, atrašanās vietu mainīs “RedBull skatuve”, un klāt nāks pavisam jauna - “Palladium telts”, kura top kopā ar Eiropas festivālu atbalstītāju, zīmolu “Tuborg”.

Positivus festivāls piecos gados ir kļuvis par ievērojamāko populārās mūzikas un mākslas festivālu Baltijā. Neviens cits brīvdabas festivāls Baltijā nepiedāvā tik vērienīgu mākslinieku sastāvu kā "Positivus". Iepriekšējos gados festivālā uzstājušās tādas zvaigznes kā - "Muse", "Scissor Sisters", "Prāta Vētra", "Happy Mondays", Pits Dohertijs, Mobijs, Šineida o'Konora, "James", "Stereophonics", "Manic Street Preachers", "Travis", "Fatboy Slim", OK GO (Amerika), Chapel Club(Lielbritānija), Alina Orlova (Lietuva), Alcocholic Faith Mission (Dānija) un Dzelzs Vilks (LATVIJA), Röyksopp, Mark Ronson & The Business Intl., Pulled Apart By Horses, Frankie & The Heartstrings, Yoav un Dry The River.

Līdz ar mūzikas faniem visā pasaulē labi pazīstamā alus zīmola Tuborg ienākšanu Positivus festivālā, šogad taps jauna mūzikas skatuve – Palladium. Tā būs pirmā festivāla skatuve zem jumta. Jaunās skatuves programmā paredzētas Baltijas mūziķu uzstāšanās un sestdienas programmu organizēs Tallinn Music Week konferences rīkotāji. Tādējādi festivāls, kurš notiks jau sesto gadu 20. un 21. jūlijā Salacgrīvā, piedāvās mūzikas un mākslas programmu nu jau uz 8 skatuvēm (Tele2 skatuve, Nordea skatuve, Red Bull Music academy, I Love You skatuve, Palladium skatuve, Kino telts, brīvdabas skatuve un LB pludmales skatuve).

 

PAR CENĀM.

 Tirdzniecībā nonākušas Positivus Festivāla grupas biļetes. Atsevišķi pieejamas arī festivāla vienas dienas biļetes, kempinga biļetes un festivāla VIP biļetes. Tāpat no šonedēļas uzsākta festivāla biļešu tirdzniecība Nordea bankomātos, kur to cena ir zemāka.

Grupas biļetes (6 biļetes) maksā Ls 177 un tās pieejamas tikai tickets.positivusfestival.com.

Vienas dienas biļete maksā Ls 25
Vieta kempingā maksā Ls 4,5

Biļetes ir nopērkamas arī Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un maksās 33-36Ls.