Projekts „Rīgas atslēgas” piedāvās Rīgas jauniešiem iepazīt savu pilsētu Rīgu dažādu daudzveidīgu aktivitāšu ietvaros.  Jauniešiem būs iespēja apgūt gida iemaņas, iepazīt Rīgas muzeju krājumus un lietderīgi pavadīt laiku vasaras periodā. Aktivitātes notiks vienas nedēļas ietvaros no 8. līdz 15. jūlijam. Katru dienu norisināsies pasākumi, radošās darbnīcas, praktiskās un teorētiskās nodarbības saskaņā ar programmu.

Projekta aktivitātēs aicina piedalīties jauniešus vecumā no 10 – 18 gadiem, kas dzīvo Rīgā un kurus vieno kopīga interese par savu pilsētu - Rīgu. Dalībniekiem būs iespēja noklausīties lekcijas, veikt izpētes darbus, veidot prezentācijas par dažādiem Rīgas objektiem, kopīgi apmeklēt muzejus un objektus Vecpilsētā. Projekta noslēgumā dalībnieki piedalīsies Atslēgu ballē, kur katrs rādīs savu veikumu un savstarpēji dalīsies pieredzē.

Ja vēlies piedalīties projektā aizpildi anketu līdz 30. jūnijam un nosūti uz e-pastu: talantupilseta@gmail.com Rezultāti tiks paziņoti līdz 1.jūlijam. Piedalīšanās projektā ir bez maksas. Projekts tiek realizēts ar Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta finansiālo atbalstu. 


Es domāju, ka tā ir laba iespēja sapazīties ar citiem jauniešiem, labi pavadīt laiku, kā arī uzzināt ko jaunu! Piesakies! smile_mini.gif  


http://www.talantupilseta.lv/aktu257lie-projekti.html