Sveiki, jā, atkal esmu te es un man parāva pārdomas, jā, katram gadās tādas, bieži vai reti, bet tās tomēr ir un tagad, šādā vēlā stundā, mani aizrāva domas par videobloggingu un tādiem miežiem.

Bet pirms sākat lasīt kādu murgu es te dzīšu un ko es darīšu, tad nu ja ir vēlme varat ieslēgt fonā šo videoklipu, ko klausijos es, kad rakstiju šo pļacku.

Sākās viss ar to ka man sagribējās paskatīties vienu krievu bloggera raidijumu, varbūt kāds zina tādu blogeri, varbūt arī nē, bet rekur kanāls - https://www.youtube.com/user/OmskoeTV

Bet lieta ne par to, paskatijos un aizdomājos, kapēc Latvijā nav tāda kanāla, kur būtu intersanti video blogi, protams, ir arī tādi, tikai ne man. Izdomāju kapēc lai nepaskatītos un neierakstītu youtube video blogs un tamlīdzīgi, vislaik meta ārā kaut kādus vai nu angļu video blogerus vai arī vispār ne pa tēmai. Tad atcerējos ka man bija kaut kur saglabāti daži čaneli, tur īpaši daudz es neko nestāstīšu, bet mani tas pārsteidza, tiešām, paskataties šo ->

Ak tu jēziņās, veseli 3.8 k subscriberu, jēzus svētā jura sievasmātes dēls. Es vienkārši biju šokā, tad atradu vēl vienu -> https://www.youtube.com/channel/UCasTfHeMGqpSuyT3Q-OTTFA te protams subscriberu nav tik daudz, bet anyway padomājat, mazas meitenes, video par tādām tēmām kas man nav ne aktuālas, ne intersantas, bet interse pārmāca mani un es nolēmu noskatīties dažus, ilgi izturēt es nevarēju un izslēdzu. Jā, varat teikt ka nav jēgas veidot video blogus un tā tālāk, ja veidot priekš latviešu auditorijas, bet man ir tāda kā aizrautība kas būtu ja būtu, nu ja piemēram, ir dažādi visi tie EDART tv un paganini, daudz subscriberu un tādas lietas, bet nav tā video blogingam, tas nav aktuāli? nedomāju gan, varbūt priekš lielākiem nav, kaut gan nē, esmu redzējis arī vecākiem jauniešiem video blogus, kur runā ne par ko. Bet kapēc nav populāri? Bet kapēc nav intersanti? Mani vēl neviens latviešu video blogeris nav aizrāvis ar saviem runas tematiem un tēmām, varbūt tapēc ka es vēl neesmu tādu atradis? Vai tāds vispār eksistē? Lai vai nu cik tā ideja ir stūlba un lai arī es vēlāk par to nožēlošu, bet man ir tāds kā azarts izmeiģināt, pameiģināt, pagaršot, pataustīt, varbūt rīt es jau domāšu pavisam kaut ko citu, bet tagad, tieši tagad, vienkārši, es pat īsti nevaru aprakstīt, tas ir tā pat kad tu esi nopircis/lejupielādējis spēli, bet tevi kaut kas attur un tev ir tāda jocīga sajūta, tu to vēlies, lai gan pagaidiet, es vēl īsti nezinu vai es to vēlos, bet man ir vēlme pameiģināt, ko jūs sakāt par manu ideju? Gaidu nesagaidu viedokļus par šo tēmu.

Laboja pumasiK, labots 1x