Mobilising Armies ir jauna daudzspēlētāju cīņas minispēle, bet tā vietā, lai Jūs kontrolētu tikai savu personāžu jums būs jākontrolē vesela armija, lietojot dažādas taktikas, kas varētu pārspēt jūsu pretinieku. Ir četri dažādi scenāriji: Konflikts (Conflict), aplenkums (siege), uzkrāšana (hoard) un glābšana (rescue). Katrā scenārijā ir iekļauti dažādi uzdevumi, piemēram, katapultu celšana, resursu vākšana vai to zagšana no jūsu pretiniekiem, un šīs ir tikai dažas no iespējām. Neuztraucies par citu trīs spēlētāju atrašanu, dodoties uz komandas centru oficieri tev viņus atradīs.

Tā kā mēs visi zinām, ka karš nav lēts, tāpēc Mobilising Armies ir preču apmaiņas sistēma. Ja pēc prasmju trenēšanas, Jums palicis daudz nevajadzīgi lietas, (piem. Juvelierizstrādājumi, pārpalikumi pēc Crafting trennēšanas u.c.), jūs varēsiet tos pārdot komandu centrā pret kredītiem, ko tam var apmainīt pret spēles kaujas aprīkojumu, piemēram, lielgabaliem, nožogojumiem vai eksplodējošajām činčompām. Varat arī likt kredītu likmes pirms cīņas, lai pēc tam saņemtu lielāku atlīdzība kredītos, kurus savukārt var izlietot par citām lietām.

Labi komandieri varēs saņemt dažādus atalgojumus kā piemēram, kvestu komplektus, kas ļauj turēt vairāk nepieciešamās kvestu lietas vienā somas vietā, resursu norādītājus, kas teleportēs jūs tieši pie resursiem, piemēram, pie akmeņrūdām un kokiem, un pie "kara laupījumiem", kas ir dažādi resursi, zelta un citas lietas, kas ļaus Jums trenēt savas prasmes augstāk.

Veiksmi un izbaudiet šo spēli!

Mod Tim, Lead Content Developer, and Mod Maz, Content Developer and Queen of the Squirrels.


Kopsavilkums:
Mobilizētās armijas var atrast uz dienvidiem no Feldip Hills un uz rietumiem no Oo'glog. Jūs varat nokļūt, izmantojot jebkuru no šiem:

  • Spirit Trees
  • Mobilizēto Armiju teleporta burvestību kura atrodas parastajā burvestību grāmatā
  • The Ring of Duelling

Nav prasības, lai sāktu spēlēt, bet, lai saglabātu spēles jums vajadzēs tirgot atļautas preces.



Citi jaunumi...

Mēs esam pievienojuši jaunu īpašību, jūs tagad varēsiet izdarīt piezīmes. Lai piekļūtu šai jaunajai funkcijai, noklikšķiniet uz blociņa ikona ekrāna labajā pusē. Šis ļoti vienkārša sistēma ļauj Jums atstāt līdz pat 30 piezīmēm, katra no tām var būt līdz 50 rakstu zīmēm gara.

Par saistītu piezīmi, jebkurš nederīgs nosaukums kurš ir saglabāts jūsu Friend/Ignore sarakstā ir apzīmēts ar *. No šī brīža, Jūs varēsiet pievienot tikai derīgus nikus savam Friend/Ignore sarakstam.

Mēs esam arī pārvietojuši dzīvnieku izsaukšanas ikonu funkcionalitāti ar izsaukšanas ikona pie minimapes - vienkārši ar peles labo pogu noklikšķiniet uz šīs ikonas lai uzzinatu visu par savu majdzīvnieku / izsaukto dzīvnieku vajadzībām. Mēs apzinās to paliek tukša "akmens" vieta jūsu logā;ir plānots kad to vietu nākotnē aizņems kaut kas cits.

Mēs esam pievienojuši jaunu alternatīvu sēdēšanas pozu, jūms atpūšoties. Jūs varat mainīt to, kā jūs sēžat, klikšķinot uz atpūtas ikonas.

Zanik's crossbow, tagad der daudz vairāk bultu paveidi. Iepriekš tam bija maza izvēle.

Kvestu saraksta filtrs vairāk nepaslēps kvestus, kurus tu jau esi sācis.

Summoning scrolls vairs nav pretrunā ar īpašā uzbrukuma enerģijas atjaunošanu.

Jūs vairs nevarat izmantot Fairy Circle kamēr Jūs esat tele-blocked. Tas likās nedaudz pretrunā ar citām jomām spēlē.

Tagad jūs varat pāriet ar izsaukto dzīvnieku pāri salūzušajam tiltam, kas ved uz Zamoraka Cietoksni (God Wars Dungeon), tāpēc jums nav no tā jāatbrīvojas un pēc šķērsošanas atkal jāizsauc, kā bija iepriekš.


Tulkoja Valnis4.

Piekoriģēja Paranoid.


Tikai lietošanai exs.lv!