2010. gada 12. marta nedēļas nogalē mēs rīkosim "papildus XP nedēļas nogali" Runescape maksājošajiem spēlētājiem. Tas ir oficiāli paziņots mūsu jaunumos (ja vēl neesi tiem pierakstījies, to vari izdarīt šeit).

Šis blogs vairāk vai mazāk ir izveidots kā BUJ, lai dotu atbildes uz jautājumiem par šo nedēļas nogali, un mēs apmeklēsim forumus, lai atbildētu uz jebkādiem jautājumiem, kas rastos.

Kas īsti ir papildus XP nedēļas nogale?

Kā jau nosaukums rāda, 12. marta nedēļas nogalē būs iespēja iegūt papildus XP par standarta trenēšanos.

Kad tas notiks?

Laika posmā starp 12. marta, piektdienas 14:00 (laiks ir pārveidots uz Latvijas laiku) līdz 15. marta, pirmdienas 14:00 (tātad visu sestdienu un svētdienu). Šis gan ir aptuvens laiks, bet mēs izlaidīsim jaunumus, tiklīdz šis pasākums sāksies.

Kā strādās papildus XP?

Kad tu sākotnēji ielogosies šīs nedēļas nogales laikā, tu saņemsi aptuveni 2, 7 reizes vairāk XP par visām "parastajām" trenēšanās metodēm (skaties jautājumu zemāk, lai redzētu sarakstu). Kamēr tu būsi ielogojies, taimeris skaitīs laiku, ko tu esi pavadījis spēlē. Pēc laika papildus XP samazināsies līdz minimumam - 1, 1 reizes vairāk XP nekā parasti.

Tas, cik daudz papildus XP tu saņem būs parādīts, spēlējot šīs nedēļas nogales laikā un tev būs pieeja logam, kurā tiks uzrādīts, cik daudz papildus XP tu jau esi saņēmis, kā arī tas, cik ilgi tu esi spēlējis. Tavs papildus XP reitings nesamazināsies, kamēr tu nebūsi ielogojies spēlē, tāpēc nejūties spiests spēlēt visu laiku bez apstājas.

Par kādām trenēšanās metodēm es saņemšu šo papildus XP?

Parastas trenēšanās metodes tev dos sho papildus XP. Katra cīņa, nocirstais koks vai izliktā lamata tev dos vairāk XP nekā tā dotu parasti.

Ierastās trenēšanās metodes katrai prasmei (šis nav pilnīgs saraksts):

Kāds tieši ir papildus XP attiecībā pret laiku, kas pavadīts spēlējot?

Pirmās desmit stundas, ko tu pa visām šīs nedēļas dienām pavadi spēlējot, saņemtais papildus xp pakāpeniski samazināsies, līdz pēc 10 stundām tas sasniegs 1, 1 reizes vairāk XP nekā parasti, pie kā tas arī apstāsies.

Papildus XP reitingi

Kādas trenēšanās metodes man nedos papildus XP?

  • XP atlīdzības par kvestiem
  • Lietas, kas dod XP (piemēram, džina lampas, grāmatas, kas dod XP)
  • XP atlīdzības minispēļu beigās (piemēram, Tears of Guthix, Soul Wars, Pest Control)
  • Jebkas, kas paredz punktu apmaiņu pret XP (piemēram, Penguin punkti, Brimhaven Agility arēnas biļetes, Slayer atlīdzības par punktiem, Mrs Winkin's World of Seeds veikalā no Vinesweeper minigame, jade vine)

Vai es varu izmantot savus Sacred Clay rīkus, Penance ragu, brawling cimdus, u.tml., lai iegūtu vēl papildus XP?

Šie rīki nestrādās šīs nedēļas nogales laikā, jo papildus XP nedēļas nogales bonusi pārspēs jebkurus citus priekšmetus vai arēnas, kas dod papildus XP. Rīks netukšosies, ja tiks lietots papildus XP nedēļas nogales laikā. Tajā tiek iekļauti Sacred Clay rīki, Penance ragi, brawling cimdi, flame gloves/ring of fire, Fishing/Runecrafting/dragon slayer cimdi un altāri mājās (tātad šīs nedēļas nogales laikā nav ieteicams trenēt prayer liekot kaulus uz altāra).

Kāpēc jūs šo rīkojiet?

Šī ideja mums ir bijusi jau kādu laiku (un mēs protams neesam pirmā spēļu kompānija, kas par to ir iedomājusies; daudzas online spēles rīko papildus XP nedēļas nogales). Mēs gribējām dot cilvēkiem iespēju patrenēt jau esošās prasmes, pirms mēs izlaižam jauno (piezīme: tas nmemberekādā veidā nenorāda uz jaunās prasmes izlaišanas datumu).

Man nav iespējama piekļuve datoram tajā nedēļas nogalē. Vai man būs iespēja izmantot iekrājumus citā laikā?

Nē. Papildus XP efekts būs pieejams tikai šīs nedēļas nogales laikā.

Kas notiek, ja es nokavēju?

Neuztraucies. Ja šis pasākums noritēs labi, mēs, visdrīzāk, rīkosim vēl papildus XP nedēļas nogales.

Kāpēc tas ir tikai māksājošajiem spēlētājiem?

Turpmākās papildus XP nedēļas nogales varētu būt arī priekš nemaksājošajiem spēlētājiem, bet mēs skatīsimies, kā šis izdosies, pirms izlemjam šo jautājumu.

Kas šo izstrādāja/kas varētu atbildēt uz maniem jautājumiem?

Mod Fnord tehniski izstrādāja šo projektu, ar Mod Chihiro palīdzot ar dizainu un Mod Knox esot blakus un atbildot uz jautājumiem.

Visi turpmākie jautājumi, ko mēs neesam apskatījuši tiks ievietoti šajā blogā, laikā līdz papildus XP nedēļas nogalei. Mēs pārlūkosim foruma lapu dažas nākamās dienas, taču atcerieties, ka mēs nevaram vienmēr atbildēt personiski uz jautājumiem nekavējoties.

Ja velies apspriest šo blogu forumos, lūdzu, apmeklē šo foruma tēmu.

Projekts: Bonus XP Weekend

 


Avots: http://services.runescape.com/m=devblog/view_post.ws?post_id=84

 

Laboja mad, labots 4x