Rust Legacy

Tekoša stadija: Alfa – Aktīva attīstība
Izlaišanas gads: Decembris 2013 gadā
Izstrādātājs: Facepunch Studios
Atrašanas vieta: Bloksvila, Walsall, West Midlands, Anglija,
Mājas lapa: http://playrust.com
Links uz spēli Steam: https://store.steampowered.com/app/252490/
Spēles īpatnības: Skats no pirmā skatpunkta, tikai multiplayer, izdzīvošana
Platformas: Windows, Linux, Mac OSX
 Rust cena (Latvija): $19.99
Spēles dzinējs: Unity3D
Twitter: @playrust
Facebook: facepunchrust
Kontakti: garry@playrust.com

 

 

Spēles Rust treileris

https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=HpgXjM7pn5I

 

Minimālās sistēmas prasības:

  • ОС: Windows XP
  • Procesors: 2 GHz
  • 4 GB Operatīvas atmiņas
  • 1 GB cietais disks
  • Video karte: jebkura sākot ar 512 Mb atmiņu
  • Skaņas karte DirectX
  • Verisja DirectX: 9.0
  • Tīkls: Broadband Internet connection
  • Klaviatūra, pele

Ieteicāmas sistēmas prasības:

  • ОС: Windows Vista / 7 / 8
  • Procesors: 3 GHz
  • 8 GB Operatīvas atmiņas
  • 2 GB cietais disks
  • Video karte: jebkura sākot ar 1 Gb atmiņu
  • Skaņas karte: DirectX
  • Versija DirectX: 11
  • Tīkls: Broadband Internet connection
  • Klaviatūra,pele

Grafikas apskats spēlē Rust

Pagalmā ir jauns laiks. Lai spēles būtu nepamatoti augstas prasības, visam vajadzētu spīdēt, un grafika, iespējams, ir vissvarīgākā pēc jaunās paaudzes spēlētāju domām. Lai gan mēs neesam vieni no tiem, un mēs domājam spēles procesā par savu spēli, spēles sižetu, par autoru izstrādātam idejeām, un tikai tad mēs skatāmies uz attēlu.
Spēle Rust rada lielisku attēlu. Skaisti saulriets,ūdens,debesis, kalni,viss izskatās tik dabiski. Dažreiz es dodos uz spēli tikai, lai baudītu saulrietu uz sava cietokšņa jumta.

 

,

 

 

Ļoti daudzi spēlētāji ir pieraduši slēgt ārā "zāli" spēlē,taču man viedoklis,ka to nevajadzētu darīt!Nevajadzētu atslēgt tik smuki realizēto zāli,kas piedod spēlei vēl patīkamu izskatu.Zālē var redzēt mākoņu ēnas,zālē ir iespējams paslēpties no zvēriem,spēlētājiem,kā arī tā padara spēli daudz efektīvāku un realistīskaku,noņemot "Zāles" funkciju spēlē zūd tā realistiskuma izjūta.

Pārskats par fiziku spēlē Rust

Uzreiz pateikšu par ieročiem. Ballistika ir skaista! Šaut no jebkura ieroča - prieks. Jūs varat tikpat mīlēt gan pistoli, gan automātu. Visi šāvieni notiek tik realistiski,ka rodas sajūta it kā šauj realitāte.
Un ko par pārējo? Fizika spēlē dažreiz uzjautrina,piemēram, tajos brīžos, kad spēlētāju ķermeņi izplūst nedabiskas pozās. Problēmas ar fiziku ir, bet spēle nav pēdējā posmā, bet tikai alfa.

 

Pārskats par spēli Rust

 

Dažreiz sēdi savā mājā, kaut kāda trešaja stāva nevienu netrauce,atputies izbaudi klusumu,kā pēkšni dzirdi ka no āras kāds bļauj "Saimniek!Nāc ārā un atdod visu,kas tev ir,savādāk tevi sagaidīs nāve!Mēs esam daudzi un mums daudz C4"Spēlē tas nav retums.Jo spēles ideja ir tāda,ka jums ir jāuzceļ savs cietoksnis,jāsavac pēc iespējas vairak resursu,no kuriem taisīt ieročus,spridzekļus utt.Kad jums ir savs cietoksnis un materiali ar ko iet uzbrukuma,lielāka ties uzreiz iet pie tuvāka kaimiņa un sāk spridzināt viņa cietoksni,pēc kā izog visus viņa resursus.Spēle ir perfekti līdzsvarota, harmoniska un daudzveidīga. Viltība ir tā, ka, kamēr neesat spēlē, strādājat, studējat, gulējat, spēle nepaliek uz vietas, jūsu ienaidnieki savāc resursus, pārbūve savas mājas, aplaupa jūsu noliktavas,kā arī mēdz ka iznīcina jūsu guļamvietu un jūsu cietoksni.Jūs varat atgriezties spēlē un atrasties citā vietā, kas nav jūsu ierasta vietā, nevis jūsu mājā, bet uz ielas, kails, bez nekā ... jūs esat aplaupīti ... viss ir jāapkopo no jauna ... Bet ne viss ir briesmīgi, jūsu prasmes mākslai nav aizgājušas, jūs vienkārši aplaupīja, uzņēma visu uzkrāto. Tātad jūs varat vai nu sākt jaunu būvlaukumu, vai stiprināt veco mājokli, ņemot vērā iepriekšējās kļūdas.Spēlēt labāk kopā ar draugiem. 2 cilvēki vai vairāk. Nē, jūs varat spēlēt viens pats, vienkārši savākt resursus ilgāk, apkarot citu cilvēku uzbrukumus, grūtāk un spēlēt vienam pāšam daudz garlaicīgāka.

Lai realizētu visu savākto (koks, akmeņi, rūdas, pārtika, āda utt.) Spēlē, pastāv objektu radīšanas sistēma - kraftings. Amatniecības sistēma ir līdzīga tai, kas atrodama Minecraft un 7 Days to Die. Jūs varat kaut ko izveidot, bet, lai gan saraksts nav ļoti liels, spēles galīgajā versijā es domāju, ka tas būs daudz plašāks: gatavojot ēdienu,izgatavojot lietas, bruņas, ieročus, krājumus resursu ieguvei (atšķiras ātrumā un resursu daudzumā) un daudz, daudz vairāk. Jūs varat izgatavot sienas, pamatus, kāpnes, sijas no koka vai metāla, un no šīs celtniecības mazās mājas vai pat veidot neticamus debesskrāpjus. Tas viss ir atkarīgs no jūsu iztēles.No sākuma jums ir pieejama tikai daļa no amatniecības receptēm, bet pamazām jūs varat iegūt pārējo, mainot vai nozagot no  spēlētājiem, nogalināt dzīvniekus, atrast tos radiācijas pilsētās.

Lai nepieļautu, ka spēlētājs izdzīvos, būs izsalkums, auksti, savvaļas dzīvnieki (lāči, vilki, mutiski dzimuši dzīvnieki, kuri tika ieviesti zombiju vietā), kā arī radiācija.

Spēle balstās uz mūsdienu sabiedrības realitāti. Džungļu likums - kurš ir spēcīgāks, tas izdzīvo. Spēlē jūs varat satikt meļus, godīgumu, savstarpēju palīdzību, nodevību. Jums jābūt piesardzīgam, uzticieties tikai uzticamiem cilvēkiem! Katru sekundi jūs var nošaut un atņemt visu, kas jums ir līdzi.

 

Manas domas

Pats esmu nospēlējis Rust aptuveni 100 stundas.Es uzskatu ka doto spēli vienam pašam ir samēra grūti spēlēt,jo lielāko ties spēlētāju spēlē komandas,pret kuriem vienam pašam ir ļoti smagi tikt galā.Kā arī spēlējos ar draugiem,visu var uzcelt samērā ātrāk un vieglāk.Man nepatika spēlē,tas ka kad es ar draugiem uzcēlam cietoksni uz ko iztērējam ap 6 stundam,tad izdomājam un pāris stundam iziet ārā no spēles,bet tad kad no jauna gājām iekša viss cietoksnis bija apzagts.Tā notika ik reiz spēlējot,mēs cēlam mājas ieguldijam daudz laika,bet mums pietika iziet uz 10 minūtem ārā no spēles,kā mums vairs nekas nebija.Bet kopumā spēle ir ļoti laba grafika,ļoti realistiski un patīkami baudīt spēli.Ka arī pēc manām domām,mani ļoti piesaistija,ka iekša spēlē var ne tikai rakstīt čata,bet arī runāt caur mikrafonu.

Es pats spēlei dodu 7/10

 

 

 

Laboja mad, labots 1x